Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Με νεο κόλπο γεμίζει την Ελλάδα πακιστανούς ο Βενιζέλος


142Η είδηση παρουσιάζεται απο το καθεστώς ,  ως κίνηση αποσυμφόρησης της χώρας απο λαθρο….διαβάζουμε σε ιστοσελίδα …δώστε σημασία στις υπογραμμίσεις για να καταλάβετε για πόσο χαιβάνια μας περνάνε
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
Οδό διαφυγής προς άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης δίνει σε χιλιάδες μετανάστες που διαμένουν στην Ελλάδα το νέο μεταναστευτικό νομοσχέδιο, που κατέθεσε το υπουργείο Εσωτερικών στην Βουλή.
ΣΧΟΛΙΟ
ΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ….και ποιος θέλει απο αυτούς να πάει σε χώρες που έχουν νόμους και ασκούν έλεγχο και κυριαρχία, όταν εδώ καλοπερνάει τζάμπα στέγη, τζάμπα φαί και αν τον λοξοκοιτάξουν τρέχει στον ΣΥΡΙΖΑ
Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος,
στην Ολομέλεια «με τον κώδικα μεταναστευτικής πολιτικής ενοποιείται όλη η νομοθεσία στην Ελλάδα και αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι βοηθά και τη ιθαγένεια».
ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ…δεν κρύβονται καν….ο στόχος τους και η αγωνία τους είναι να παρέξουν ιθαγένεια παρακάμπτωντας την απόφαση του ΣΤΕ για τον προδοτικό νόμο ΡΑΓΚΟΥΣΗ
Και πρόσθεσε: «Δίνουμε δηλαδή αυτή την άδεια του επί μακρόν διαμένοντος, που λέει ότι, όσοι τα τελευταία χρόνια ήταν στην Ελλάδα, μπορούν να μεταναστεύσουν στην ΕΕ. Δηλαδή, απεγκλωβίζουμε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι κάποιοι στιγμή ήρθαν εδώ και είχαν μόνο χαρτιά για την Ελλάδα, να μετακινούνται στην ΕΕ. Η ανεργία στην Ελλάδα είναι στα ύψη. Αυτοί οι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν εδώ και δεν μπορούν να φύγουν».
ΣΧΟΛΙΟ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΟΣ…δηλαδή για έναν μέτριο νομικό…δημιουργούμε στους ασιάτες και αφρικανούς το προσδοκόμενο δικαίωμα να γίνουν ιθαγενεις της Ελλάδος…και άρα να αποκτήσουν και ηθικό δικαίωμα κατοχής και νομής της χώρας στην οποία είναι ιθαγενεις….Στο σημαίο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι οι Βρεττανοι, όταν είδαν να χάνουν την Νότιο Αφρική απο τους Λευκούς Αφρικάνερς Μπόερς, κουβαλήσαν ως εργάτες χιλιάδες μαύρους και στην συνέχεια αποχωρόντας οι ίδιοι δημιούργησαν διεθνές θέμα προτείνοντας μια ψήφο για κάθε άνθρωπο…μιλάμε για ανθρωπιστές  όχι ψέμματα, με τους λευκούς να είναι πλέον μειοψηφία σε μια χώρα που όταν πηγαν δεν υπήρχε ένας μαύρος… 
Σημείωσε, δε, ότι «με το νέο κώδικα δίνουμε την ευκαιρία να πάνε να βρουν εργασία στην ΕΕ και απεγκλωβίζουμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό από αυτούς τους συμπολίτες μας».
ΣΧΟΛΙΟ
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ…απο που εως που είμαστε συμπολίτες με τους πακιστανούς τους νιγηριανούς και τα λοιπά ανθρωπομαζέματα;
Πέραν αυτού, είπε ότι μια άλλη ρύθμιση του κώδικα είναι η «χορήγηση βίζας από την αρχή επί μακρόν διαμένοντος στα παιδιά που έχουν γεννηθεί από μετανάστες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Τους δίνεται η ευκαιρία στα 18 τους χρόνια να αποφασίσουν αν θέλουν να πάρουν ιθαγένεια ή όχι».
Είναι οι εβραίοι φίλοι του ΣΑΜΑΡΑ….αντιρατσιστές στο Ισραήλ;
εδώ ειναι το σπίτι μου…γεννήθηκα εδώ…(διαμαρτυρία αφρικανού που γεννήθηκε στο Ισραήλ και η ισραηλινή κυβέρηση δεν του δίνει Ιθαγένεια….Ο Αντώνης αφου θαυμάζει το ΙΣΡΑΗΛ γιατί δεν εφαρμόζει την νομοθεσία του και εδώ;)
ΣΧΟΛΙΟ
ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ..σε εμάς εμάςόμωςδεν δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσουμε αν θέλουμε να μοιραστούμε την χώρα μας μαζί τους…..ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;;;;….γιατι αυτό σημαίνει ιθαγενεια….
Οι ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ….

143Προειδοποιούμε όσους απεργάζονται την γενοκτονία μας ότι ερχόμαστε απο πολύ μακρυά …θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να το πετύχουν

 http://www.paratiritis.net/
Για τους πάσχοντες απο οξεία ακαδημαικού τύπου χαιβανίτιδα προτείνουμε για πολλοστή φορά να διαβάσουν :

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου