Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ο Homus – Πασοκάρα, η απόλυτη παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα

Ποια δημοκρατία, ποια φιλοσοφία, ποια ιατρική και φυσική και πράσινα άλογα. Το μεγαλύτερο επίτευγμα της Ελλάδος, το οποίο έχει συνεισφέρει στην ανθρωπότητα, είναι το ΠΑΣΟΚ.
Αν και η ανθρωπότητα δεν το έχει ακόμη εκτιμήσει δεόντως, είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι ιστορικοί του μέλλοντος θα δώσουν την δέουσα προσοχή στο ελληνικό «πείραμα» μετά το 1981.
Μην απορείτε φίλτατες και φίλτατοι και μην χασκογελάτε. Ποιο έθνος, έχει κατορθώσει να δημιουργήσει τον άνθρωπο – Πασοκάρα. Φυσικά κανένα. Μόνο εμείς, γιατί, ως γνωστόν όταν «οι άλλοι ήταν στα δέντρα εμείς είχαμε την φιλοσοφία», «έχουμε την ομορφότερη χώρα του κόσμου», «οι ξένοι θέλουν τον πλούτο μας», «οι ξένοι μας μισούνε και θέλουν να μας καταστρέψουν», κλπ.
Η μυθική μορφή της Πασοκάρας συναντάται βέβαια σε όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας. Υπάρχουν πράσινοι, αλλά και
μπλε, εσχάτως δε και Συριζαίοι. Η ανανεωτική αριστερά είναι κάτι σαν «σκεπτόμενο» ΠΑΣΟΚ, ήτοι Πασοκάρες που το παίζουν διανοούμενοι μεν, διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή για αρπακτές δε...
Η Πασοκάρα είναι πια στοιχείο του DNA του μέσου Έλληνα και κληρονομείται από γενιά σε γενιά. Αν μάλιστα δούμε την πλειοψηφία των στελεχών των πολιτικών νεολαιών όλων των κομμάτων, οι Πασοκάρες αποτελούν κυρίαρχη πλειοψηφία. Ο άνθρωπος – Πασοκάρα δεν πρόκειται να εξαφανιστεί.
Γιατί μόνο ένας Πασοκάρας μπορεί να σκεφτεί να φτιάξει μία ΜΚΟ για να εξουδετερώνει νάρκες στο ...Λίβανο, το Ιράκ και τη Σερβία και να επιδοτείται όμως από το ελληνικό κράτος με 9 εκατομμύρια από το 2000 έως το 2004. Και να συμμετέχει μάλιστα και ο στενός σύμβουλος του τότε ΥΠΕΞ, Γιωργάκη, για να αποκτήσει η κομπίνα ισχυρές πλάτες και να «παίζει μπάλα» άνετα και ανέλεγκτα.
Από το «δωράκι των 500.000.000 δραχμών στον εαυτό του», το σκάνδαλο Κοσκωτά και την «αγορά του αιώνα», στη SIEMENS, το Χρηματιστήριο, τους Άκη, Μαντέλη και Τσουκάτο, στις ΜΚΟ για τις νάρκες στην Βαγδάτη...
Γατάκια Ευρωπαίοι και λοιποί ιθαγενείς, Πασοκάρες δεν θα γίνετε ποτέ.
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ
*ΠΗΓΗ: http://ed-mysterious.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου