Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΚΟΠΑΔΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ 27ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

viasmos3ΣΟΚ προκαλεί η είδηση ξυλοδαρμού και βιασμού 27χρονης νεαρής στην Αττική.  Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr χθες το πρωί στις 08:40 καταγγέλθηκε ότι στο 28ο χιλιόμετρο Βάρης Κορωπίου άγνωστοι απομόνωσαν 27χρονη κοπέλα και αφού την ξυλοκόπησαν την βίασαν. Η κοπέλα επικοινώνησε άμεσα τους οικείους της και το θέμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου. 
Άρχισαν οι αναζητήσεις των δραστών και από χθες έχουν προσαχθεί πάνω από 50 άτομα και μέσω της διαδικασίας της αναγνώρισης προσπαθούν να βρουν... τον δράστη ή τους δράστες, 
Το περιστατικό δεν ανακοινώθηκε από την Αστυνομία στο πλαίσιο της συγκάλυψης των αλλοδαπών στην χώρα μας. 
Την ευθύνη γι' αυτό την έχουν ο κύριος Δένδιας καθώς και όλη η κυβέρνηση των δοσίλογων. 
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου