Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΑΔΩΝΙ τα έμαθες τα νέα; ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ! "ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ"

adwnis-georgiadis-tzamiΤου Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο Έλληνας-ραγιάς όπως εμφανίζεται σε διεθνές επίπεδο, με πολιτικούς του βεληνεκούς Σαμαρά-Βενιζέλου, καταδεικνύεται και από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι πολιτικοί μας ταγοί τις προκλήσεις της Τουρκίας. Ενώ η γειτονική χώρα μετέτρεψε τον ναό της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας σε τέμενος και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει με τον της Αγίας του Θεού Σοφίας ναό στην Κωνσταντινούπολη, οι ελληνικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει  τις εργασίες για τη δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό!
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και θα καταλάβετε. Όλα γύρω από τον χώρο όπου θα χτιστεί το τέμενος έχουν γίνει… γυαλί! Καθάρισαν τα πάντα και σε λίγο ετοιμάζονται να περάσουν στο χώρο οι εκσκαφείς και οι μπουλντόζες για να αρχίσουν να τίθενται τα θεμέλια του τεμένους!
Η Δράση Ανεξάρτητων Πολιτών «Όχι Στο τζαμί», σχολιάζει και περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί πλέον στον Βοτανικό:
«Έλληνες σε ετοιμότητα!Το κατοχικό καθεστώς μαζί με τους ανθέλληνες μιζαδόρους ξεκίνησε τα έργα στον Βοτανικό....Στις φωτογραφίες φαίνεται μία έκταση άνω των 50 στρεμμάτων εκτός της παραχωρημένης έκτασης του Ναυτικού Οχυρού, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους εντεταλμένους και ορκισμένους τρομοκράτες εισβολείς!
Όσο κάποιοι κάθονται στο πληκτρολόγιο, οι Μπόμπολας, Περιστέρης, Κόκκαλης, Ιωάννου & Παρασκευαΐδης παραδίδουν Γη και Ύδωρ στους απόγονους του Ξέρξη»!
Την ώρα λοιπόν που οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να βεβηλώσουν το σύμβολο της Ορθοδοξίας, την Αγιά-Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη, μετατρέποντάς την σε τέμενος, η ελληνική Πολιτεία όχι μόνο δεν διαμαρτύρεται αλλά σπεύδει να ικανοποιήσει την απαίτηση Ερντογάν να κτιστεί τέμενος στον Βοτανικό! Μάλιστα, ο Τούρκος ηγέτης απαιτεί και δεύτερο επίσημο τζαμί, το Φετιχιέ τζαμί, που βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη!
Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα των μνημονίων και της εθνικής ταπείνωσης. Ο Νίκος Στέλπας περιγράφει τα όσα φοβερά και τρομερά  διαδραματίζονται σε βάρος της Ορθοδοξίας στην Τουρκία υπό το ραγιαδίστικο βλέμμα των πολιτικών μας ολετήρων: Στις 28 Ιουνίου 2013, η κυβέρνηση του ΑΚΡ επαναλειτούργησε την Αγία Σοφία της Τραπεζούντας ως τέμενος. Το συγκεκριμένο ιστορικό μνημείο είχε μετατραπεί σε μουσείο πριν από 52 χρόνια. Λαμβάνοντας τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία μόλις λίγους μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, το ΑΚΡ αποσκοπούσε στην ενίσχυση των ποσοστών του στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Με την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας της Τραπεζούντας ως τεμένους, η τουρκική κοινωνία σταδιακά άρχισε να εστιάζει την προσοχή της στο μέλλον της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης. Το προηγούμενο διάστημα, στις καλά πληροφορημένες δημοσιογραφικές πηγές της γειτονικής χώρας κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ενόψει των κρίσιμων προεδρικών εκλογών, το κυβερνών κόμμα ενδέχεται να ρίξει στο τραπέζι τον «άσο» που έκρυβε στο μανίκι του, την Αγία Σοφία!!! 
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο από την πλευρά του παρακολουθεί με έντονο προβληματισμό τη νέα συζήτηση για το μέλλον της Αγίας Σοφίας. Πριν από λίγες ημέρες, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος εξέφρασε σε έντονο ύφος τον προβληματισμό του για το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας της Αγίας Σοφίας ως τεμένους. Πηγή της «Κ», αναλύοντας τον προβληματισμό του Οικουμενικού Πατριάρχη, υπογραμμίζει μια σημαντική πτυχή του όλου ζητήματος: «Το ΑΚΡ, το οποίο δεν επιθυμεί να επισκιάσει τις σχέσεις του με τη Δύση εξαιτίας των οικονομικών και διπλωματικών συμφερόντων της Τουρκίας, ενδέχεται να προχωρήσει στην επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ταυτόχρονα με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης»...
Η Ελλάδα ταπεινώνεται για μια ακόμη φορά. Και το χειρότερο: υποδουλώνεται στους ισλαμιστές και τους Τούρκους με τα χέρια των ελλήνων καταστροφέων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου