Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "N. ΔΗΜΟΥ" ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Κάποιος , συγγραφέας δηλώνει, ονόματι Ν. Δήμου , που δεν γνωρίζουμε, γιατί ακόμη δεν άλλαξε υπηκοότητα, αφού  υποστηρίζει  ότι "είναι δυστυχία να είσαι Έλληνας" τώρα συμπεριλήφθηκε  στα βοθρολύμματα του ποταμού για να σώσει  τους "δυστυχείς Έλληνες’’. Είπε λοιπόν στο  ΣΚΑΪ. "ότι εκεί στο ποτάμι έχουν ερευνήσει την αγορά …κλπ για να δώσουμε δουλειά σε 100.000 ανθρώπους. Και καλά θα σας πω ένα μυστικό : ότι έχουμε ήδη  τη στήριξη ξένων , παραγόντων οι οποίοι μας λένε προχωρήστε και εμείς θα χρηματοδοτήσουμε αυτή την..."  Μόλις τον άκουσαν  οι δημοσιογράφοι που τον είχαν βγάλει στο δελτίο  ρώτησαν τον εθνοδιδάκαλο  "σε ποιούς αναφέρεται"; Καλά δεν ντρέπεστε δημοσιογράφοι εσείς   να μη γνωρίζετε, ότι όλοι οι εθνοπροδότες   διαθέτουν ξένους χρηματοδότες, που επιθυμούν  να σώσουν τους Έλληνες, 
που καίτοι δυστυχείς  παραμένουν  ΕΛΛΗΝΕΣ;     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου