Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ; ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ


Είναι γνωστή η εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων από την ηγεσία μας. Και όταν έχουμε τέτοια ηγεσία είναι αυτονόητο να επιλέγονται επικεφαλής σε διάφορα κρίσιμα πόστα άνθρωποι πρόθυμοι και μειωμένης φαιιάς ουσίας, που έχουν να επιδείξουν μηδενικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα αναφέρουμε στον κρίσιμο τομέα της  επίκτητης ελληνικής κρίσης. Την ανάπτυξη. Εκεί τοποθετήθηκε ένα πρόθυμο και  άχρηστο ανθρωπάκι με μηδενικό έργο, όπου τοποθετήθηκε μέχρι σήμερα, που μόλις τώρα η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος κατάλαβε ότι ο  Χατζηδάκης είναι εχθρός της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και ζητά την παραίτηση του. Τόσο καιρό δεν  κατάλαβαν ότι ό άνθρωπος αυτός, που έργο του μέχρι τώρα είναι η υπανάπτυξη της χώρας, όχι εκ δόλου αλλά λόγω μυαλού, ώστε  να ζητήσουν την παραίτηση του; Αλήθεια πόσο άχρηστος πρέπει να είσαι για να γίνεις υπουργός στην ΕΛΛΑΔΑ ; Την απάντηση την δίνει ο σοφός σο ποιό πρόθυμος είναι στα ξένα συμφέροντα ο ηγέτης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου