Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Υπήρχαν και υπουργοί της κυβέρνησης στο γραφείο Μπαλτάκου τη στιγμή της συνομιλίας με Η.Κασιδιάρη

Υπήρχαν και υπουργοί της κυβέρνησης στο γραφείο Μπαλτάκου τη στιγμή της συνομιλίας με Η.Κασιδιάρη
Σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προβαίνει το parapolitika.gr το οποίο αποκαλύπτει πλήθος νέων στοιχείων τα οποία περιέχονται στην κατάθεση του πρώην γ.γ. Τάκη Μπαλτάκου στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών χθες το μεσημέρι....
 Όπως ανέφερε ο ίδιος, τηρώντας σε κάθε περίπτωση τη μυστικότητα της διαδικασίας, την ώρα της επίμαχης συνομιλίας του με τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλία Κασιδιάρη μπαινόβγαιναν τρίτα πρόσωπα στο γραφείο του τα οποία δεν ανήκουν στη Χρυσή Αυγή.
Εκ των συμφραζόμενων και ορισμένων πληροφοριών του parapolitika.gr πρόκειται για στελέχη της κυβέρνησης, ενδεχομένως δε και υπουργούς.
Συνεπώς, το στοιχείο αυτό καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι κανείς στην κυβέρνηση δεν γνώριζε για τις συνομιλίες Μπαλτάκου-Κασιδιάρη αφού αποκλείεται να μπαινόβγαιναν υπουργοί και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να μην το γνώριζε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου