Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ισχυρή ομάδα υποψηφίων και στη Νέα Πέραμο, για την ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

 
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Όραμα, αγωνιστικότητα, διεκδίκηση και συνέπεια λόγων και έργων για να φθάσει η Νέα Πέραμος στην θέση που της αξίζει, ήταν οι αξίες που κυριάρχησαν, κατά την επίσημη ανακοίνωση της πρώτης ομάδας υποψηφίων του ανεξάρτητου συνδυασμού της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, την Τρίτη 8/4/2014, για την Εκλογική Περιφέρεια και την Δημοτική Κοινότητα της Νέας Περάμου. Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα της ομάδας, που θα συμπληρώσει και ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Περάμου.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Γρηγόρης Σταμούλης, η Νέα Πέραμος πρέπει άμεσα να βγει από την εγκατάλειψη και την στασιμότητα,  που της επέβαλλε η απερχόμενη δημοτική αρχή και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου. Και αυτό αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, η οποία επέλεξε τους υποψηφίους της με αδιαπραγμάτευτα κριτήρια, όπως οι ικανότητες, το ήθος, αλλά και η αμέριστη αγάπη και αφοσίωσή τους προς την Νέα Πέραμο.
Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι ευχαρίστησαν τον κ. Γρηγόρη Σταμούλη για την επιλογή και συμμετοχή τους στην ισχυρή ομάδα στελεχών της ΈΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και δεσμεύθηκαν, ότι με ομαδικότητα, μεθοδικότητα  και πνεύμα συνεργασία με τους δημότες,  θα κάνουν πράξη το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για την ανάπτυξη της Νέας Περάμου.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού στη Νέα Πέραμο είναι οι παρακάτω:
Γαρνέλης Σπυρίδων,  Εργοδηγός Μηχανολόγος
Δήμας Ιωάννης,  Κτηνίατρος – Δντης  Κτηνιατρείου
Κοντογιάννης Δημήτριος,   Επιχειρηματίας
Κοσμόπουλος Ελευθέριος,   Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.
Μαρκεσίνης Αναστάσιος,  Επιχειρηματίας
Μπρούτας  Κων/νος,   Ιδ. Υπάλληλος
Ντάικου – Βαλσαμάκη,   Ιδ. Υπάλληλος
Παναγιωτοπούλου Λευκή,   Οικονομολόγος
Πολιτάκου Ντίνα,  Συνταξιούχος Δημοσίου
Σαρρή – Μπλαζάκη Γεωργία,   Ελεύθ. Επαγγελματίας
Σβίγγου – Μακρή Μαρία,  Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Τατσής Δημήτριος,   Αξιωματικός  ε.α. Ειδικών Δυνάμεων
Φωτίου Σταύρος,  Τέως Δήμαρχος Νέας Περάμου

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου