Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ίσα -Ίσα ΣΥΡΙΖΑ & ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση!


Δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ευρωεκλογές, η ΝΔ σε εθνικές εκλογές
 Πραγματικό «ντέρμπι» μεταξύ  ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ  φαίνεται ότι θα αποτελέσουν οι ευρωεκλογές – όπως και οι εθνικές εκλογές, αν γίνονταν τώρα. Οι (δημοσκοπικές) διαφορές στα ποσοστά των δύο κομμάτων παραμένουν πολύ μικρές – κάτω από το όριο του στατιστικού λάθους, ενώ δυσανάλογα μεγάλο είναι το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου. Σε μονοψήφια ποσοστά περιορίζονται όλα τα άλλα κόμματα. Νέα δημοσκόπηση της Alco δίνει προβάδισμα 0,5% στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, ενώ για τις εθνικές εκλογές εμφανίζει προηγούμενη τη ΝΔ, με διαφορά 0,7% στην πρόθεση ψήφου.
Για την τρίτη θέση παλεύουν Το Ποτάμι και η Χρυσή Αυγή.  Ενα ενδιαφέρον εύρημα της δημοσκόπησης είναι ότι  ενας στους τέσσερις πολίτες που σκοπεύουν να ψηφίσουν Το Ποτάμι στις ευρωεκλογές, δεν θα το ψήφιζε σε εθνικές εκλογές
Στη δημοσκόπηση της ALCO για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές καταγράφεται ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ………. 22,3%
ΝΔ…………….. 21,8%
Ποτάμι…………. 7,2%
Χρυσή Αυγή…. 7%,
ΚΚΕ……………. 5%
Ελιά/ΠΑΣΟΚ… 4,8%
ΑΝΕΛ…………. 3,4%
ΔΗΜΑΡ………. 2,2%,
Λευκό…………. 3,3%,
Αποχή……….. 5,2%
Αναποφάσιστοι 11,3%.
Στην πρόθεση ψήφου σε εθνικές εκλογές τα ποσοστά έχουν ως εξής:
ΝΔ………………… 22,2%
ΣΥΡΙΖΑ………….. 21,5%
Χρυσή Αυγή……… 6,7%
Ποτάμι………………5,3%
Ελιά/ΠΑΣΟΚ……..- 4,9%
ΚΚΕ………………… 4,7%
ΑΝΕΛ……………… 3,6%
ΔΗΜΑΡ……………. 2,5%
Λευκό………………. 2,4%
Αποχή…………….. 4,5%
Αναποφάσιστοι…. 15,5%
Ποσοστό 41% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι κριτήριο της ψήφου τους στις ευρωεκλογές είναι η πολιτική σταθερότητα, ενώ 42% έχουν ως κριτήριο την ανατροπή της κυβέρνησης.
Περίπου ένας στους δύο ερωτηθέντες (45%) δήλωσε  ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν για πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου