Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Γελάει όλη η Ελλάδα: Ο στόκος Καραμέρος υποψήφιος της Δούρου

[Μέχρι χθες έκανε κι αυτός τον αντικειμενικό δημοσιογράφο... και φυσικά είχε ξεφτιλιστεί τόσο με τον αγωγό ΤΑΡ που καταλήγει στην Αλβανία και ο ηλίθιος έλεγε ότι θα καταστρέψει το περιβάλλον στη Θεσπρωτία ή τον Αξιό (εδώ κι εδώ) ή έκανε τον Κλουζώ στην Αττική οδό φωτογραφίζοντας αστυνομικούς... Φυσικά ο γελοίος είχε προαναγγείλει τον Ιανουάριο ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου... αλλά ποιος έχασε τη συνέπεια για να τη βρουν οι καραγκιόζηδες;]

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, που έχει αυτοδιοικητική εμπειρία από το Μαρούσι, θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου.

Τη σχετική αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα “Real News”, προσθέτοντας ότι στο πλευρό της Ρένας Δούρου, επίσης ως υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, αναμένεται να βρεθούν οι Σπύρος Τζόκας και Στέφανος Βλάχος, από την Καισαριανή και την Πετρούπολη αντίστοιχα.

Η παρουσία του Γιώργου Καραμέρου στον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής.

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου