Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ο “χρήσιμος” κος Βενιζέλος μας δήλωσε πριν λίγες ημέρες: «Εάν δεν σταθεί το ΠΑΣΟΚ με την «Ελιά», υπάρχει σοβαρό θέμα»...

Γερμανοτσολιά, το σοβαρό θέμα το έχεις εσύ, ο Γιωργάκης και σια... ΟΧΙ ο λαός! Μη μου τον Ποπάυ τάραττε!… Για τον κο Βενιζέλο, τι μπορεί να πει κάποιος; Πολλά και τίποτα. Το «Πολλά» έχει μεγάλη σχέση με την ουσία του «Τίποτα» και το «Τίποτα» καταφέρνει και στέκει μόνο του. Μπορεί να ρωτήσει κάποιος: Μα είναι δυνατόν τόσα χρόνια στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, να επιβιώνει το «Τίποτα»;...
Έλα ντε! Γιατί, πρώτη φορά θα είναι; -ρωτάω απαντώντας-. Αν κοιτάξουμε έναν έναν τους πολιτικούς που πέρασαν εδώ και χρόνια, όπως και αυτούς που υπάρχουν “τώρα”, έχετε να μου δείξετε πολλούς...
άξιους;
Θεωρητικά ναι, μπορεί και όλοι να είναι, στην πράξη όμως;
Η πορεία μιας χώρας (οικονομικά, κυριαρχικά κλπ) εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των πολιτικών. Αυτά που ζούμε “σήμερα”, μιλούν από μόνα τους.
Ο “χρήσιμος” κος Βενιζέλος μας δήλωσε πριν λίγες ημέρες: «Εάν δεν σταθεί το ΠΑΣΟΚ με την «Ελιά», υπάρχει σοβαρό θέμα». Είπε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάει καλά στις Δημοτικές εκλογές όχι όμως ως κόμμα, αλλά: «ως αντίληψη, ως ομάδα στελεχών, ως παράταξη, ως ιστορικός θεσμός με την Αυτοδιοίκηση, γιατί ότι αλλαγή έχει γίνει στην Αυτοδιοίκηση είναι έργο του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής παράταξης, που τώρα εκφράζεται με την Ελιά»
Μιλώντας στο MEGA πριν από δύο ημέρες, έκανε ακόμα μία σημαντική δήλωση, ίσως και την πιο ουσιαστική : «Αν ήμουν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το 2007 η ιστορία της χώρας θα ήταν άλλη». Την έχωσε και στον Γιωργάκη δηλαδή… αλλά αυτός τον έχει γραμμένο. Τώρα κάνει μαθήματα παρκούρ με άλματα μεταξύ σαπιοκάραβου και ξηράς.
Μετά από όλες αυτές τις πολύ σημαντικές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης του Ελλαδιστάν, Τέλος! Δεν περιγράφω άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου