Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αυτοί είναι οι πέντε Αλβανοί κλέφτες που είχαν ρημάξει τη μισή Ελλάδα

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των πέντε Αλβανών που είχαν διαπράξει τουλάχιστον 25 κλοπές οχημάτων και διαρρήξεις σπιτιών κυρίως στη Νότια Πιερία, αλλά και στη Λάρισα, στην Αττική, στην Εύβοια και στην Κορινθία. Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 11 Μαΐου, μετά τη σύλληψη δυο μελών της για ληστεία σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στη Σκοτίνα Πιερίας. Πρόκειται για τους: Ειδικότερα, πρόκειται για τους:..
 
1) (επ) GJOKA (ον) PAULIN του GJIN και της MARIA, γεννηθείς 15-01-1989 στην Αλβανία (συλληφθείς).

    
2) (επ) FRROKU (ον) MARKO του NUE και της ROZA, γεννηθείς 02-04-1988 στην Αλβανία (μη συλληφθείς).
3) (επ) GJOKA (ον) KLAUDIO του GJIN και της DRANDE, γεννηθείς 04-11-1975 στην Αλβανία (συλληφθείς).

    
4) (επ) NDOCI ή NOCI (ον) TONIN ή ENDUARD του PERNUSH ή PERNUCH ή TONIN και της LIZA ή FLORA , γεννηθείς 10-12-1975 ή 10-12-1984 στην Αλβανία (μη συλληφθείς).
5) (επ) GJOKA (ον) MARTIN ή ILIR του MARK και της GJEKA ή GJELA, γεννηθείς 30-10-1978 ή 1979 στην Αλβανία (μη συλληφθείς).
Στα σπίτια των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, καθώς και 1.670 ευρώ σε μετρητά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν.
Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής ομάδας που αναζητούνται.
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη κατά περίπτωση για κλοπές, διακεκριμένες  κλοπές κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ληστεία από κοινού και της νομοθεσίας περί όπλων.
Όσοι διαθέτουν περισσότερες πληροφορίες για τη δράση τους, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23510-46631 ή 23510-46633 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου