Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τρεις ληστείες σε λίγες ώρες από ομάδα γύφτων στο Αλεποχώρι

Τρεις ληστείες σε λίγες ώρες από ομάδα τσιγγάνων στο ΑλεποχώριΣε "φαρ - ουέστ" μετέτρεψαν το Αλεποχώρι τέσσερις τσιγγάνοι το βράδυ του Σαββάτου.Η ώρα ήταν 8 το βράδυ όταν τέσσερις τσιγγάνοι λήστεψαν ένα σούπερ μάρκετ της περιοχής ενώ φεύγοντας από το σημείο πυροβόλησαν στον αέρα. Στη συνέχεια εισέβαλαν σε ζαχαροπλαστείο και ακινητοποιώντας υπαλλήλους και πελάτες, άρπαξαν χρήματα από το ταμείο. Κατά τη φυγή τους από το κατάστημα ακινητοποίησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Ρουμάνος. Πυροβόλησαν και πάλι στον αέρα, κατέβασαν τον οδηγό από το όχημα, επιβιβνάστηκαν σε αυτό κι έγιναν καπνός. Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε σε καταυλισμό στα Μέγαρα ενώ οι τέσσερις δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου