Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μια πραγματικη πρωτια της Ελλαδος. Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Η Ελλαδα ειναι πρωτη στην Εμπορικη Ναυτιλια. Οπου ο κρατικος τομεας , η μισερια του δημοσιου, η γραφειοκρατια , ο συνδικαλισμος των κομμουνιστων και των νεοελληναραδων δεν, μπορει  να εισχωρησει.  η Ελλαδα ανταγωνιζεται χωρις τα κρκινικα βαριδια του ΠΑΜΕ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και  και πρωτευει. Συγχαρητηρια  στους Ναυτικους μας και τους Ελληνες πλοιοκτητες. Την ψυχη και τον νου της Ναυτιλιας μας. Αποδεικνυουν εμπρακτως , οτι η Ελλαδα θα μπρουσε να ηταν παντου πρωτη, αν το καρκινικο παραμορφωμα του κρατισμου της δημοσιολατρειας της  παρεμποδισεως  των δημιουργων να δημιουργησουν , (οπως γινεται στη νεα σοβιετια, βαλκανο- ταλιμπανισταν,)    καποτε αφανισθη....

Η τροικα , τα μνημονια, ο ΟΑΣΑ εκτος απο την αποπληρωμη του χρεους και τον βομβαρδισμο τηw  Ελλαδος με 320 δις ευρω, σπρωχνει προς την κατευθυνσι της απελευθερωσεως  της Ελλαδος απο τον κρατισμο,  την υποδούλωσι  στη χουντα των δημοσιων υπαλληλων του πελατειακου κρατους και στο παρακρατος των συντεχνιών.
Αν αυριο ο "σοφος " ελληνικος λαος προτιμησει εναν ανεπαγγελτο και αδαη νεο με μονο εφοδιο τον αριστερισμο και τον χουλιγκανισμο της αναρχοαριστερας,  να μας επαναφερη στη  τροχια που χαραξε ε το αληστου μνημης ΠΑΣΟΚ και οι κλαδικες.., θα αποδειχθη πολλαπλως οτι η εμπειρια της Ιστοριας για τους Ελληνες ειναι Κασσανδρα.
Δηλαδη μολονοτι προφητευει την επερχομενη αληθινη  καταστροφη που ολοκληρωνεται στο μελλον, δεν γινεται  πιστευτη ,οταν εγκαιρως προειδοποιει στο παρόν,..Ηταν η καταρα της Κασσανδρας 

Ιασων

Παγκόσμια πρωτιά για την Ελλάδα Στην κορυφή και πάλι ο ελληνόκτητος στόλος

-- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου