Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ο Νικολόπουλος πάει... "παντού"

nikolopoulosΟ ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, αναφερόμενος στο άνοιγμα του Πάνου Καμμένου για συνεργασία με τις αντιμνημονιακές δυνάμεις δήλωσε ότι την προσεχή εβδομάδα θα συγκαλέσει τα όργανα του κόμματός του για να δοθεί το πράσινο φως για τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τόνισε ότι θέλει να χαραχτεί "οπωσδήποτε "ένας οδικός χάρτης", που θα είναι σε όλους μας γνωστός, και αμέσως να
ξεκινήσουμε μία μεγάλη πορεία στο λαό, με χρονοδιάγραμμα και στόχους".
Ο κ.Νικολόπουλος δηλώνει επίσης ικανοποιημένος από το ότι "ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι κανένας μας δεν χάνει την δική του πολιτική, οργανωτική αυτονομία ως πολιτική οντότητα, και ευτυχώς πάλι γιατί κανένας δεν μιλάει για ένα «άλεσμα» ιδεών. Είμαι σίγουρος, λοιπόν, ότι μιλάμε για μία έντιμη συνεργασία υπό την κοινή πεποίθηση ότι μείζων στόχος είναι η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας. Και κοινή μας απόφαση είναι να βάλουμε ένα τέλος στις μνημονιακές λογικές και πρακτικές".
Τέλος ο κ.Νικολόπουλος τονίζει ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλά όπως λέει "έχουν πάρα πολλούς λόγους να ενωθούν και να ενώσουν τον λαό σε μια νέα πίστη και σε ένα νέο όραμα. Παρά τις άλλες επιμέρους διαφορές τους, χώρος και χρόνος για να συζητηθούν όλα τα άλλα, υπάρχει. Χώρος και χρόνος όμως για να ανασάνει αυτή η χώρα, δεν υπάρχει πολύς ακόμα", και καταλήγει πως προκειμένου να "απελευθερωθεί η χώρα" -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- θα συνεργαστεί "όχι μόνο με τον Π. Καμμένο αλλά ακόμα και με τον Α. Τσίπρα!".
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου