Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Κοντά στους Πούστηδες, στους δολοφόνους, στους ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ, στους Σκοπιανούς κ.λ.π.

Το ζήσαμε ΚΑΙ αυτό. Στα δικαστήρια Πειραιά βρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου και Τάσος Κουράκης ώστε να καταθέσουν υπέρ του αιτήματος του καταδικασθέντα για συμμετοχή σε ενέργειες της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Σάββα Ξηρού να αποφυλακισθεί για λόγους υγείας. Σε δηλώσεις τη μετά την κατάθεσή της, η κυρία Κατριβάνου επεσήμανε πως «ήρθαμε με την ιδιότητά μας ως βουλευτές της επιτροπής της Βουλής έχοντας δει επανειλημμένα την αθλιότητα που επικρατεί μέσα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και πόσο ακατάλληλο είναι αυτό το πράγμα». Δεν ξεχνάμε φυσικά την προχθεσινή αηδιαστική δήλωση της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ στους πούστηδες που λέρωσαν την Αθήνα, ούτε στην στήριξη...
στα αιτήματα των Σκοπιανών κατά της Ελλάδος, ούτε την στήριξη στους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ που μόνιμα καίνε την Αθήνα, μην αρχίσω να καταγράφω κι άλλα, γιατί θα πάμε τους "άθλους" παιδιών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που "παίζουν" σε Ληστείες, ναρκωτικά, άναρχες ενέργειες και στηρίζονται απο τους ... μπαμπάδες τους, Βλ. Κουράκης, Βρούτσης κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου