Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Το είπαμε! Το πιστέψαμε, το ΚΑΝΑΜΕ !!! Στην χώρα του Πελέ τα βλέπω όλα μπλε!

Το είπαμε! Στην χώρα του Πελέ τα βλέπω όλα μπλε!
Η «γαλανόλευκη» όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τους Ιβορανούς, στον μεταξύ τους τελικό, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, αλλά τους... πάτησε στον αγωνιστικό χώρο του Καστελάο» της Βραζιλίας και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο με τον πλέον πανάξιο τρόπο, έχοντας τρία δοκάρια (!) και τέσσερις κλασικές ευκαιρίες.
Η Ελλάδα στους 16! Θρίαμβος!!
Το 1-0 για την Εθνική μας, που προέβη σε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο 25λεπτο, το έκανε ο Σάμαρης στο 42ο λεπτό, οι «ελέφαντες» ισοφάρισαν με τον Μπονί στο 74΄, ωστόσο ο Σαμαράς με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έστειλε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς και εκατομμύρια Έλληνες στα... ουράνια των 16 του Μουντιάλ.....
Με ένα γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα η ελληνική ομάδα συνεχίζει στους 16 του παγκοσμίου κυπέλλου. Ναι, δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε ο Σαμαράς και ευστόχησε λίγο αργότερα. Όμως η Ελλάδα ήταν καλύτερη από την Ακτή Ελεφαντοστού.
Η Ελλάδα σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Και έχει κάθε λόγο να τα βάζει με την τύχη της. Έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο (Κονέ και Καρνέζης), ενώ είδε τη μπάλα να βρίσκει δοκάρι τρεις φορές-ειδικά οι δύο πρώτες ήταν αποτέλεσμα σπουδαίων ευκαιριών για γκολ. Και με εξαίρεση ορισμένα διαστήματα, η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη των Αφρικανών που δεν έκαναν τις μεγάλες φάσεις.
Η Ελλάδα άνοιξε το σκορ με τον Σάμαρη στο '42, ισοφαρίστηκε στο '73, αλλά πέτυχε το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου