Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Σήκωσε τη γαλανόλευκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη η Λεωνιδιώτισσα Ευγενία Σαρρή νικώντας όλη την εθνική Τουρκίας!

Διαβάζουμε στο Leonidio gr. Νέα μεγάλη επιτυχία για την Ευγενία Σαρρή που συμμετείχε στο Διεθνές Πρωτάθλημα TKD (Τάε Κβο Ντο) της Κωνσταντινούπολης και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -68 νεανίδων. Η νεαρή αθλήτρια από το Λεωνίδιο μετά από 3 συγκλονιστικούς αγώνες απέναντι σε όλη την εθνική Τουρκίας(!), κέρδισε την πρωτιά και ύψωσε την Ελληνική σημαία στο ψηλότερο βάθρο μέσα στην Κωνσταντινούπολη, κάνοντας τους γείτονες να μην μπορούν να κρύψουν την αμηχανία τους... Η έκφρασή τους στις φωτογραφίες τα λέει όλα!

Συγχαρητήρια Ευγενία!
Η ίδια μίλησε στο www.kalimera-arkadia.gr και εξήγησε ότι ένιωσε πολύ περίεργα συναισθήματα που σήκωσε την Ελληνική Σημαία μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Είπε συγκεκριμένα ότι ένιωσε υπηρηφάνεια, συγκίνηση και χαρά!
Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι η διαιτησία ήταν … αναμενόμενη (ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε Τουρκάλες μέσα στη χώρα τους) απέναντι στους Έλληνες αθλητές και ότι γενικότερα η συνεννόηση δεν ήταν εύκολη.
Για το κοινό της Τουρκίας είπε ότι δεν ήταν προκλητικό, όμως δεν τη χειροκρότησε όταν ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
 
Στο φετινό πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TKD που έλαβε χώρα στο Μινσκ της Λευκορωσίας από τις 6 έως τις 13 Απριλίου, η 15χρονη αθλήτρια του Α.Σ.TKD Λεωνιδίου κατέκτησε το Χρυσό στις Ατομικές Μάχες, το Αργυρό στις Ομαδικές Μάχες και το Χάλκινο στις Ομαδικές Εναέριες Τεχνικές. Στην φωτογραφία με τον προπονητή της Άρη Βελισσαρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου