Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κατόπιν ανακοίνωσης, που εξέδωσε καθιστά σαφές, πως την επόμενη σεζόν τα Αθλητικά Σωματεία δεν θα μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες καλαθοσφαίρισης σε κλειστά γυμναστήρια, που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με το Νόμο 4049 (δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 35 Α στις 23.2.2012). Ο νόμος ψηφίσθηκε τον Φεβρουάριο 2012 και πήρε παράταση 18 μηνών για να ισχύσει από το καλοκαίρι του 2013.
Γνωρίζουμε, ότι με βάση την ΤΥ-Δ/9550/οικ. 38637/ 24/12/2013
κοινή υπουργική απόφαση χορηγήθηκε παράταση της άδειας λειτουργίας των γυμναστηρίων έως τις 30/6/2014 για αυτά, που δεν είχαν ήδη άδεια.
Γνωρίζουμε επίσης, ότι κάθε Σωματείο την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 μαζί με την δήλωση συμμετοχής, θα είναι υποχρεωμένο, να αποστείλει στην Ομοσπονδία την έγγραφη παραχώρηση του γηπέδου και την άδεια λειτουργίας του Κλειστού γυμναστηρίου όπου θα αγωνίζεται, καθώς επίσης όλα τα παραπάνω και για το εφεδρικό γυμναστήριο, που έχει δηλώσει.
Εάν δεν το έχουν κάνει ακόμα, θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τις απαραίτητες  ενέργειες  ο Δήμος και οι τεχνικές του υπηρεσίες, προκειμένου να αδειοδοτηθούν σύντομα όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω σοβαρή παρενέργεια στη νέα αγωνιστική περίοδο, που έρχεται.
Να υπενθυμίσουμε, ότι προβλέπεται ρητά ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή τουλάχιστον 50.000 ευρώ για τον ιδιοκτήτη ή τον χρήστη αθλητικής εγκατάστασης, που στερείται άδειας λειτουργίας και παραχωρεί ή επιτρέπει την διενέργεια σ' αυτή αθλητικής εκδήλωσης. Ποινές επιβάλλονται και στον πρόεδρο του αθλητικού σωματείου, που συμμετέχει στην αθλητική εκδήλωση.
Επιθυμία μας είναι, όσοι βρίσκονται στα γήπεδα του Δήμου μας, παιδιά, θεατές και εργαζόμενοι, να είναι ασφαλείς μέσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις  και ο αγώνας μας θα είναι διαρκής και έντονος, προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό στον ύψιστο βαθμό.

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου