Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

''KAIEI'' KAI AΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α...

Αστυνομικούς που έκαναν τα ....στραβά μάτια στις καταγγελίες του για τους εκβιασμούς και τις απειλές που δέχονταν από χρυσαυγίτες επειδή είχε αποφασίσει ...
να αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή, κατονόμασε σε συμπληρωματική απολογία του στις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου που διερευνούν την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος Ηλίας Σταύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμπληρωματική κατάθεσή του, ο εν λόγω μάρτυρας «φωτογραφίζει» αστυνομικούς που έκαναν, όπως λέει, ότι δεν... άκουγαν τις καταγγελίες του ακόμη και όταν επρόκειτο για απειλές κατά της ζωής του, που ο μάρτυρας υποστηρίζει ότι δέχθηκε από τους άλλοτε ομοϊδεάτες του, εξ αφορμής της απόφασής του να αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο μάρτυρας δεν κατονομάζει τους αστυνομικούς, αλλά εμμέσως πλην σαφώς άφησε στη διακριτική ευχέρεια των ανακριτριών να τους καλέσουν για κατάθεση. Την ίδια ώρα, τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου που εξέτασαν το αίτημα εξαίρεσης κατά των ανακριτριών που είχε καταθέσει ο προφυλακισμένος Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρουν στο βούλευμά τους ότι το απέρριψαν, διότι η εν λόγω αίτηση εξαίρεσης ασκήθηκε καταχρηστικά με σκοπό την καθυστέρηση της ανάκρισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχετικό βούλευμα εκδόθηκε σήμερα το πρωί, εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για να προχωρήσει κανονικά η ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να απολογηθεί αύριο για το αδίκημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σε ό,τι αφορά τώρα τη συμπληρωματική απολογία του Ηλία Σταύρου αυτή δόθηκε ενώ ο υποψήφιος βουλευτής είχε ήδη προσέλθει αυτοβούλως στις ανακρίτριες και είχε μεταξύ άλλων υποστηρίξει πως από τη στιγμή που γνωστοποίησε στον Νίκο Μιχαλολιάκο την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή δέχεται απειλές για τη ζωή του.

«Μας εκβιάζουν με οπτικοακουστικό υλικό» είχε αναφέρει στην αρχική του κατάθεση ο κ. Σταύρου και απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, δηλαδή ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει γνώση για τη δράση των μελών του κόμματος απάντησε: «Έχει πλήρη εποπτεία υπό την έννοια ότι οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία να οργανώσουν το ο,τιδήποτε είναι άνθρωποι απολύτως πιστοί στον αρχηγό και δεν διανοούνται να κάνουν κάτι πέρα από τις εντολές του».

Ο μάρτυρας χαρακτηρίζει τη συμμετοχή του στη Χρυσή Αυγή λανθασμένη αλλά συνειδητή επιλογή και σημειώνει: «Στη Χρυσή Αυγή η πίστη στον αρχηγό εκφεύγει του προσώπου του και ανάγεται σε ένα επίπεδο μεταφυσικής», είχε καταθέσει.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου