Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ο BIGBOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ «ΨΗΝΕΙ» ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

ceb5ceb8cebdcebfcf83-cf83cf85ceb3cebacf85ceb2ceb5cf81cebdceb7cf83ceb7-cf83cf85cf81ceb9ceb6ceb1-cebdceb4Εσύ όμως νεοελληνάκο, θέλεις να το δεις για να το διαπιστώσεις... άπιστος Θωμάς, γαρ.... θα το δεις... την επόμενη των εκλογών... μην  πεις όμως πως δεν σου τα είχαμε πει....

Γράφει ο Αντίοχος.
Τα σχετικά χαμηλά ποσοστά των δύο δήθεν μονομάχων -της νουδούλας και του ΣΥΡΙΖΑ- αλλά και των «γαμπρών» της εξουσίας (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΡΗΜΑΔ), που προκύπτουν από την πρόσφατη δημοσκόπηση της εταίρας ΜRΒ, επικαλείται ο BigBossΜπόμπολας στο κύριο άρθρο της κυριακάτικης φυλλάδας του, για να κινδυνολογήσει με μια ενδεχόμενη ακυβερνησία που μπορεί να προκύψει από τις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ το προσεχές φθινόπωρο: ...
«Η διελκυστίνδα του νέου δικομματισμού και ο κίνδυνος της ακυβερνησίας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι....
από τα σενάρια και τις πιθανές εξελίξεις λείπει ένα που, δυστυχώς, δεν είναι και το πλέον απίθανο. Το σενάριο της ενδεχόμενης ακυβερνησίας. 
Η πρόσφατη δημοσκόπηση της MRB κατέγραψε χαμηλές επιδόσεις και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τη ΝΔ. Και χαμηλότερες εκείνων του Ιουνίου του 2012 για τους θεωρούμενους ως βέβαιους ή πιθανούς κυβερνητικούς συνεργάτες του ενός ή του άλλου. 
Προοπτικές που μόνο δεινά προδιαγράφουν».
Και βέβαια, ο ΕΠΟΝίτης που έγινε βαρόνος γνωρίζει πολύ καλά, ότι το σάπιο σύστημα -του οποίου και ο ίδιος είναι βασικός κρίκος- δε μπορεί ν' αντέξει -ειδικά αυτή την εποχή- την ακυβερνησία. 
Γι' αυτό, ακυβερνησία αποκλείεται να υπάρξει, ασχέτως των εκλογικών αποτελεσμάτων. 
Γιατί, λοιπόν, παριστάνει τον. ανησυχούντα; 
Για να «ψήσει» τη μελλοντική «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που θα σχηματιστεί ακριβώς με το πρόσχημα των κινδύνων της ακυβερνησίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου