Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πόσο καρκινογόνος είναι ο αέρας που αναπνέουμε;

223.000 άνθρωποι πέθαναν το 2010 λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Σοκ προκαλούν τα στοχεία από έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο αέρας που αναπνέουμε είναι καρκινογόνος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεθνούς Υπηρεσίας Έρευνας για τον Καρκίνο του ΠΟΥ το 2010 τουλάχιστον 223.000 άνθρωποι
πέθαναν από καρκίνο που προκάλεσε η ατμοσφαιρική ρύπανση.
«Ο αέρας που αναπνέουμε έχει μολυνθεί από ένα μείγμα καρκινογόνων ουσιών» δηλώνει ο Δρ. Κούρτ Στράιφ (επικεφαλής της υπηρεσίας) και συμπληρώνει: «τώρα πλέον ξέρουμε ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση δεν είναι απλώς κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, ευθύνεται για μεγάλο αριθμό θανάτων από καρκίνο».
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: συνηθέστερος καρκίνος που προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι των πνευμόνων ενώ υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι προκαλεί και καρκίνο στην ουροδόχο κύστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου