Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Δημοκρατικές» ευαισθησίες βουλευτών

 
Τούτα τα χρόνια της πολιτικής και ηθικής χολέρας, παριστάμεθα μάρτυρες ενός θεάτρου του παραλόγου και αποθέωσης της υποκρισίας, η οποία καταλύει και την ψευδοδημοκρατία και την διαρκώς αφυδατούμενη λογική.
Συγκεκριμένα: Πολλοί «δημοκρατικοί» βουλευτές ή υποψήφιοι κομμάτων αρνούνται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με βουλευτές ή υποψηφίους της Χρυσής Αυγής.
Ερωτώνται: Γιατί κάθονται μαζί με πολιτικούς που κατηγορούνται για ηθικά σκάνδαλα μεγάλης ολκής;
Γιατί συναγελάζονται και συμφύρονται με πολιτικά πρόσωπα τα οποία προδηλώς είναι φοροφυγάδες και έχουν μυστικές καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ.
Γιατί κάθονται στα ίδια αμαρτωλά έδρανα με πολιτικούς που μεσουρανούν στις λίστες Λαγκαρντ και πάει λέγοντας.
Ερωτόνται: Δεν τους απασχολούν καθόλου τα κραυγαλέα γεγονότα ηθικής τάξεως;
Θ’αλλάξουν την Ελληνική κοινωνία και τον χυδαίο δημόσιο βίο ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
Τότε τι τους θέλουμε τους ίδιους; Ν9 ανακυκλώνουν τους πολιτικούς οχετούς;
Δημοκράτες: Δίνετε την εντύπωση, ότι αλληλοκοροϊδεύεστε. Όσο για τους … προοδευτικούς: Γιατί τα κόμματά τους εισπράττουν τα βρώμικα εκατομμύρια των διεθνών τοκογλύφων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου