Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Δηλωση – φωτιά απο τον Σαββα Αναστασιαδη: Ο Ελληνικός λαός θα πληρώνει για πολλά χρόνια την σκευωρία του Βατοπαιδίου!

20140718-094436-35076801.jpgΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΚΕΥΩΡΙΩΝ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Από το έτος 2008 όταν η υπόθεση Βατοπεδίου άρχισε να παρουσιάζεται ως μέγα σκάνδαλο αλλά και στη συνέχεια ως μέλος της εξεταστικής επιτροπής, το 2010, ήμουν από τους λίγους που δημόσια υπεράσπιζαν την άποψη ότι, το υποτιθέμενο σκάνδαλο Βατοπεδίου ήταν ένα κατασκεύασμα σκευωριών, συκοφαντιών και συμφερόντων, με μόνο στόχο και σκοπό να πλήξουν και να ρίξουν τον Κ. Καραμανλή και την κυβέρνησή του και τα κατάφεραν τότε. 
Σήμερα, μετά και την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που απέρριψε την αγωγή του Δημοσίου και δέχεται την νομιμότητα των ανταλλαγών, η σκευωρία, βέβαια, κατέρρευσε, ο Καραμανλής δικαιώθηκε, η Πατρίδα όμως και ο λαός πλήρωσε και θα πληρώνει για πολλά χρόνια τις συνέπειες της σκευωρίας.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου