Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Είχαν εντοπίσει τον Μαζιώτη από τις κάμερες στο Μετρό - Ο ρόλος παγίδα του "ερωτευμένου ζευγαριού" που τον παρακολουθούσε χεράκι χεράκι

- Τρείς ημέρες ήξεραν ότι θα εμφανιστεί στην περιοχή - Ανδρες της Αντιτρομοκρατικής είχαν "ζώσει" την περιοχή
- 'Εστησαν επιχείρηση για την πάταξη του παραεμπορίου για να μην τους καταλάβει!

Νεα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το πως η αστυνομικοί έφτασαν στην κινηματογραφική σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη μέρα - μεσημέρι στο Μοναστηράκι.

Εδώ και τρεις ημέρες ήξερε η αντιτρομοκρατική ότι ο Μαζιώτης μαζί με έναν συνεργό του θα βρεθούν στο Μοναστηράκι για την αγορά κάποιων αντικειμένων. Έτσι, χωρίς να χάσουν λεπτό οι αστυνομικοί έστησαν την επιχείρηση ΘΗΣΕΑΣ για την καταπολέμηση του παραεμπορίου στην κυριολεξία “στο πόδι” για να αποτελέσει κάλυψη για τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής που είχαν "ζώσει" την περιοχή.

Μάλιστα, επί 22 ημέρες άντρες της Αντιτρομοκρατικής παρακολουθούσαν καρέ καρέ όλες τις κάμερες σε δημόσιους χώρους και σήμερα νωρίς το μεσημέρι, τον εντόπισαν από τις κάμερες μεταμφιεσμένο να βγαίνει από το Μετρό.

'Ανδρες και γυναίκες της Αντιτρομοκρατικής έπιασαν τα πόστα. Στην οδό Αθηνάς είναι ένα ζευγάρι της Αντιτρομοκρατικής που πηγαίνει χέρι - χέρι πάνω κάτω παριστάνοντας τους ερωτευμένους. Ξαφνικά, βλέπουν το Μαζιώτη να μπαίνει στο κατάστημα.

Αμέσως ενημερώνουν το κέντρο και ζητούν να κάνουν παρακολούθηση. Επειδή όμως δεν είναι εύκολο να παρακολουθηθεί ένας τέτοιος άνθρωπος, τότε επικοινωνούν με το κέντρο ξανά και τους ενημερώνουν ότι στέλνουν την ομάδα ΔΙΑΣ να κάνει έλεγχο στον συγκεκριμένο άνδρα και να προχωρήσουν στην σύλληψή του στην περίπτωση που είναι ο Μαζιώτης. Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Όλα όσα έγιναν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας δείχνουν ότι ο συλληφθείς πλέον τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης ήταν αποφασισμένος για όλα. Αλλωστε και στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι δεν έχει μετανοιώσει για καμία πράξη του.

Στην κυριολεξία από θαύμα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές αν σκεφτεί κανείς ότι ο αδίστακτος τρομοκράτης πυροβολούσε στο ψαχνό σε μια περιοχή γεμάτη κόσμο, γεμάτη ανυποψίαστους περαστικούς, τουρίστες και εργαζόμενους.

Τα δυο σημεία στα οποία συνεπλάκη με τους αστυνομικούς ήταν κατάμεστα από κόσμο σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Αθήνας και μάλιστα στην καρδιά του καλοκαιριού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου