Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Υπογράφουν ΝΑΙ στο νέο ΑΝΑΝ εκτουρκισμού της Κύπρου. Τι σχολιάζουν οι κ.κ. Μπίλης και Αλευρομάγειρος

Δεν πρόκειται να τους περάσει και η νέα προδοσία. 
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Κύπρου,
Κύριοι Βουλευτές Κύπρου και Ελλάδας,
Δείτε κατωτέρω το νέο αγγελτήριο κηδείας της Κύπρου μας από «αριστερο δεξιο σοσιλιστο οικολόγους» διακομματικούς νεοταξικούς.
Ο κ. Τσίπρας έβγαλε πλήρως το προσωπείο και έδειξε αυτό που σιωπηλά απέκρυπτε τον τελευταίο καιρό. Ότι είναι εξ ίσου αν όχι περισσότερο επικίνδυνος για τα εθνικά θέματα. Δείτε κατωτέρω όσους υπογράφουν το νέο εμετικό νεοταξικό κείμενο εκτουρκισμού της Κύπρου και στο τέλος θυμηθείτε αυτό του 2004 με πολλούς από τους υπογράφοντες τότε να υπογράφουν και το νέο προδοτικό ανθελληνικό κείμενο. Πριν ξεχωρίζω από τους υπογράφοντες τα «σπουδαιότερα λουλούδια» του ΣΥΡΙΖΟ-ΔΗΜΑΡ αλλά και άλλα «δεξιά» και άλλα που υπογράφουν ως νεοταξικές «προσωπικότητες για τον εκτουρκισμό της Κύπρου:...Παπαδημούλης Δημήτρης, Χρυσόγελος Νίκος, Μαρκάτος Νίκος, Μυλόπουλος Γιάννης, Αθανασίου Νάσος, Αναγνωστοπούλου Σία, Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα, Νταλάρα Άννα, Βαρεμένος Γιώργος, Γιαννακάκη Μαρία, Δούρου Ρένα, Δρίτσας Θοδωρής, Θεωνάς Γιάννης, Κούλογλου Στέλιος, Κουράκης Τάσος, Κωνσταντόπουλος Νίκος, Κύρκος Μίλτος, Λιάκος Αντώνης, Ρουπακιώτης Αντώνης, Σταθόπουλος Μιχάλης Τζαννετάκος Γιάννης, Χούκλη Μαρία
Κατωτέρω το νέο προδοτικό κείμενο και το παλιό του 2004.
Δεν πρόκειται να τους περάσει και η νέα προδοσία.
Ευρής Μπίλλης

Υπογράφουν ΝΑΙ στο νέο ΑΝΑΝ εκτουρκισμού της Κύπρου

Από: aleyro-d@otenet.gr
Με μία “προσεκτική διακήρυξη” οι παρακάτω υπογράφοντες, στηρίζουν ουσιαστικά το από του παρελθόντος Φεβρουαρίου ε.ε. έγγραφο Αναστασιάδη -Έρογλου που ουσιαστικά οδηγεί σε λύση χειρότερη εκείνης του άθλιου σχεδίου Αννάν,
Και ναι μέν όσοι εκ των υπογραψάντων είχαν ταχθεί το 2004 με το απαράδεκτο σχέδιο Ανναν, συνεχίζουν με την σημερινη διακήρυξη να το στηρίζουν, οι άλλοι όμως που είχαν σαφώς ταχθεί εναντίον του, τι έπαθαν σήμερα και συνυπογράφουν μαζύ τους;;;;
Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στους κόλπους των οποίων ανήκουν οι παρακάτω και ιδία τον Αρχηγο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλά και εκείνες που είχαν ταχθεί τότε ενάντια στο θανάσιμο σχέδιο Ανναν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους σε σχέση με το παρακάτω Δουριο ψήφισμα.
Δ.Αλευρομαγειρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου