Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Από τους Αλβανούς των Σκοπίων τα όπλα του «Επαναστατικού Αγώνα»!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Από τους Αλβανούς των Σκοπίων τα όπλα του «Επαναστατικού Αγώνα»!
Η σημερινή αποκάλυψη του Hellasforce θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και πολλαπλά εγκεφαλικά στις μυστικές υπηρεσίες , καθώς ξεσκεπάζουμε τον απόρρητο φάκελο της αντιτρομοκρατικής και συγκεκριμένα του νευραλγικού τμήματος Ερευνών- που «φωτίζει» μια συγκλονιστική διαδρομή!!!
Τα όπλα, το περίφημο φορτίο των όπλων του «Επαναστατικού Αγώνα» τα αντιαρματικά RPG αλλά και πιστόλια για αντάρτικο πόλεων, προέρχονταν απο το Αλβανόφωνο τμήμα των Σκοπίων!!!

Η συγκλονιστική πληροφορία για την προέλευση του οπλισμού
της τρομοκρατικής οργάνωσης και του αρχηγού της Νίκου Μαζιώτη, δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και η αποκάλυψη της πληροφορίας-φωτιά εγινε λίγο καιρό μετά το χτύπημα στην Αμερικανική πρεσβεία -χτύπημα που είχε αναλάβει ο «Επαναστατικός Αγώνας».
Η CIA και τα γεράκια της στα Βαλκάνια «χτένισαν» όλα τα στοιχεία και έστειλαν πράκτορές τους στα Σκόπια και το Κόσσοβο για να βρούν τα ίχνη του Ελληνα τρομοκράτη-συνδέσμου που είχε διασύνδεση με τον έμπορο όπλων που διακινούσε στην Ελλάδα απο τα Σκόπια βαρύ οπλισμό και σε ποινικούς!
Ελληνες αξιωματικοί σε ειδική αποστολή βρέθηκαν στο Τέττοβο και σε άλλες Αλβανόφωνες περιοχές και συνέλεξαν τα δικά τους στοιχεία σε έναν τόπο που κινείται σμήνος πρακτόρων πολλών ξένων υπηρεσιών ασφαλείας…..
Ο Μαζιώτης είχε μιλήσει λίγο καιρό πριν διαφύγει για τη 17Νοέμβρη (την οργάνωση-φάντασμα που προσπαθεί με ποιοτικά τρομοκρατικά «άλματα» να τη φθάσει) και την είχε χαρακτηρίσει «κεφαλογραβιέρα» (δηλαδή διάτρητη απο παντού)!!….
Τώρα οι ερευνητές καλούνται να δουν αν και η δική του οργάνωση έχει απολήξεις με μυστικές υπηρεσίες…
Αν στη 17 Νοέμβρη υπάρχουν ανεξήγητα κενά, αν υπάρχουν «μαύρες τρύπες» όπως αυτές που υπαινίσσεται το έγκλειστο μέλος της 17Ν Τζωρτζάτος , ε, τότε πολλαπλά ερωτήματα διατυπώνονται και για τον «Επαναστατικό Αγώνα» , για τους αθέατους χρηματοδότες του, την πληροφόρησή του και τα στεγανά του παρά τη διεθνή συνεργασία…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου