Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Η ελληνική λεβεντιά δεν λυγίζει ποτέ! (φωτογραφίες)

ευζωνας4Μέσα στο ευρύτερο κλίμα της αναρχίας και της υποδούλωσης, που σκόπιμα επέβαλαν στην πατρίδα μας τα σκοτεινά ιερατεία, υπάρχουν ακόμα κάποιοι Έλληνες που στέλνουν ένα βροντερό μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και ελληνικής λεβεντιάς.


Μπορεί η ζέστη να είναι αφόρητη, όμως οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς δεν λυγίζουν. Δεν δείχνουν το παραμικρό ίχνος απειθαρχίας ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Μένουν στη θέση τους ακίνητοι, ολόρθοι, ατρόμητοι, με το αετίσιο βλέμμα τους. Δείχνουν πως κατά τη διάρκεια του ύψιστου καθήκοντος, της υπηρεσίας στην Πατρίδα, δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για τις πιο απλές ανθρώπινες στιγμές. Τι κι αν η στολή τους στάζει από τον ιδρώτα.

Με τη στάση τους, οι Εύζωνες κάνουν τους Έλληνες να αναπνέουν, να αναθαρρούν, να ελπίζουν ότι η χώρα αυτή δεν υποτάσσεται όσο και αν οι εχθροί της καταβάλλουν λυσσαλέες προσπάθειες. Κάνουν τους Έλληνες περήφανους για τους εκφραστές και τους φρουρούς των ιδανικών μας!


ευζωνας1 ευζωνας2 ευζωνας3










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου