Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Εύκολοι αντίπαλοι για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ - ελπίζει και ο Αστέρας Τρίπολης

Ευνοϊκή ήταν η κληρωτίδα και για τις τρεις ελληνικές ομάδας, καθώς ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μίντιλαντ, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ρουμανία για να τεθεί αντίπαλος
της Ζίμπρου και ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Οι «πράσινοι» θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 21 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Δανία στις 28/8. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στη Μολδαβία στις 21 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 28/8. Και οι Αρκάδες θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στις 21 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 28/8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου