Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ηγετικό Στέλεχος Ισλαμιστών: Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός μας, η ισλαμοποίηση της Ευρώπης και της Υφηλίου

Ηγετικό Στέλεχος Ισλαμιστών: Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής. Ως Μουσουλμάνοι απορρίπτουμε την Δημοκρατία, απορρίπτουμε την εκκοσμίκευση και την ελευθερία και τα
ανθρώπινα δικαιώματα. Απορρίπτουμε όλα αυτά που εσείς ασπάζεστε ως ιδανικά. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που να ονομάζεται Δημοκρατία στο Ισλάμ. Όταν μιλάμε για την Σαρία, ισχύει μόνο ο Νόμος της Σαρία.
Επειδή ο απώτερος στόχος μας ως Μουσουλμάνοι, είναι να καταστήσουμε το Ισλάμ να κυβερνάει όλον τον κόσμο. Ισλαμοποίηση ολόκληρης της υφηλίου, αυτός είναι ο απώτερος σκοπός κάθε μουσουλμάνου και κάθε κοινότητας. Δημοσιογράφος: Ώστε καλείτε την κοινωνία να αποδεχθεί το Ισλάμ και ο πολυπολιτισμός είναι η συγκάλυψη. Η αλήθεια είναι ότι δεν σας νοιάζει ο πολυπολιτισμός, αλλά να φέρετε το Ισλάμ στην πόρτα της Ευρώπης. Τι έχετε να πείτε γι' αυτό;

Ισλαμιστής ηγέτης: Ακόμη κι αν το πούμε αυτό, τι κακό έχει αυτό; Αφού αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου