Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ ΜΕ .. ΧΙΛΙΑ. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ 11% ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.



Προβάδισμα 11 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής δίνει δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύεται στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Η διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία (35% έναντι 25%) παρουσιάζεται κατά πέντε μονάδες αυξημένη από την τελευταία έρευνα της εταιρείας τον περασμένο Ιούλιο (31%-24%). Τρίτο με 9,5% εμφανίζεται το Ποτάμι, του οποίου το ποσοστό προκύπτει από απλή διευκρινισμένη πρόθεση ψήφου και δεν συνιστά εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ενώ τέταρτη είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 7,5%. Πέμπτο είναι το ΚΚΕ με ποσοστό 6,5%, μετά το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 4%, η ΔΗΜΑΡ με 1% και οι λοιποί με 5%.
Σύμφωνα με τα ποσοστά αυτά η εκτίμηση των κοινοβουλευτικών εδρώνδιαμορφώνεται ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 146 (από 142 έως 150), Ν.Δ. 66 (από 61 έως 72), Ποτάμι 25 (από 20 έως 30), Χρυσή Αυγή 20 (από 16-24), ΚΚΕ 17 (από 15-20), ΠΑΣΟΚ 15 (από 12-17), Ανεξάρτητοι Έλληνες 11 (από 8-13) και ΔΗΜΑΡ καμία.



Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με διαφορά 40 μονάδων (64%-24%).



Σε σχετικό ερώτημα για το αν η σημερινή κυβέρνηση μάλλον θα εξαντλήσει την τετραετία ή μάλλον θα γίνουν πρόωρες εκλογές, το 54% απαντά πως μάλλον θα γίνουν πρόωρες εκλογές, το 37% πως η σημερινή κυβέρνηση μάλλον θα εξαντλήσει την τετραετία και το υπόλοιπο 9% δεν εκφέρει γνώμη.
Στη δημοτικότητα των πολιτικών προβάδισμα έχει ο Αλέξης Τσίπρας με 47% με δεύτερο τον Σταύρο Θεοδωράκη με 39%. Ακολουθούν Αντώνης Σαμαράς με 38%, Φώτη Κουβέλης με 33%, Πάνος Καμμένος με 30%, Δημήτρης Κουτσούμπας με 27% και τελευταίος ο Ευάγγελςο Βενιζέλος με 21%.
Η δημοσκόπηση παρουσιάζει και άλλα ενδιαφέροντα ευρήματα, όπως ότι το 42% όσων συμμετέχουν σε αυτή απαντούν πως ούτε η Ν.Δ., ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ηκαλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα.
Το δεύτερο της μέρος θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου