Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αλληλογλειψήματα πολιτικών απατεώνων!

Ακούω στα ραδιόφωνα τα εμετικά γλειψήματα δημοσιογράφων και πολιτικάντηδων να λένε: «Γνωρίζω την ευαισθησία σας» «Γνωρίζω τους αγώνες σας» απαντούν οι άλλοι.
Πρόκειται για τους πατριδοκτόνους και κοινωνιοκτόνους εμπόρους των ιδεών, που με βασικό κορμό το ληστρικό ΠΑΣΟΚ χρεωκόπησαν την Ελλάδα κάνοντας «λαμπρή» καριέρα και οικονομώντας χοντρά πακέτα.
Και οι σαχλαμπούχλες ακροατές που «έχουν τη γνώμη τους», όπως την κωλοτρυπήδα τους, δεν παύουν να «συγχαίρουν» τους δημοσιογράφους «για την εκπομπή τους»! 
Ελλάδα της απάτης και της σαχλαμπούχλας, την οποία διοικούν οι πάσης λογής πολιτικοί και κοινωνικοί δοσίλογοι.
Άντε, μια βόμβα υδρογόνου να τελειώνουμε με τους κάθε λογής δημοκράτες και … αγωνιστές της δημοσιογραφίας! Τουλάχιστον δεν θα ζούμε να τους ακούμε και να βλέπουμε τις φάτσες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου