Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Προεκλογικό πυροτέχνημα η επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στον Πάπα Φραγκίσκο


o-tsipras-sto-batikano
Ως ένα προεκλογικό "πυροτέχνημα", παρόμοιο με την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, ερμηνεύουν Μητροπολίτες την αυριανή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα Φραγκίσκο. Συγκεκριμένος Μητροπολίτης από την Πελοπόνησσο δήλωνε επιφυλακτικός στις προθέσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απέναντι στην Εκκλησία, όταν, σύμφωνα με τον ίδιο Μητροπολίτη, «ο κ. Τσίπρας δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά του, ούτε έχει τελέσει θρησκευτικό γάμο, πώς είναι δυνατόν να πείσει τον λαό ότι στέκεται με δέος μπροστά στην εικόνα της Παναγίας για ένα τέταρτο, όπως έκανε στο Άγιο Όρος;».
«Η Εκκλησία», κατά τον ίδιο Μητροπολίτη που θέλησε να
κρατήσει την ανωνυμία του, «είναι απλώς το όχημα για να προσελκύσει ένα συγκεκριμένο τμήμα του λαού μας που πιστεύει, είναι ένα ακόμη προεκλογικό τερτίπι από αυτά που μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί».
Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου