Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟ-ΜΕΓΑΛΕ «ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ»! Η Ζωή παντρεύτηκε, με άνδρα, σε εκκλησία... για να τη σπάσει στους ΣΥΡΙΖΑίους

Παρούσα και η μαμά της... η γνωστή κυρία Αλεξία που τις δήλωνε σαν ανήλικες για να τσιμπάει το επιδοματάκι για την ανήλικη Ζωή... από δω και πέρα θα το παίρνει ο σύζυγος;

Ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον αγαπημένο της Απόστολο Μάντη στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα Λουτρά Αιδηψού, εκεί όπου περνούσε τα καλοκαίρια εδώ και πολλά χρόνια, ουσιαστικά από την παιδική της ηλικία.

Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας ήταν στολισμένος με λουλούδια, ενώ σε ένα τραπέζι με ειδική διακόσμηση βρίσκονται γυάλες με λεμόνια, πιατέλες με εσπεριδοειδή, γλάστρες με άνθη. Φαναράκια και κεριά δημιοργούσαν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο προαύλιο. Βότσαλα κρεμασμένα με πολύχρωμες κορδέλες από τα κλαδιά ενός δέντρου, έχουν γραμμένα πάνω τα αρχικά του ζευγαριού, ένα Ζ για τη Ζωή και ένα Α για τον Απόστολο που περιπλέκονται μεταξύ τους...

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πάντως έστησε για πάνω από μία ώρα τον γαμπρό, ο οποίος περίμενε υπομονετικά την καλή του στο προαύλιο. Η νύφη έφτασε μαζί με τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, χαμογελαστή, λαμπερή και ευδιάθετη, όπως ήταν και σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου. Οι φίλοι και τα αγαπημένα της πρόσωπα είχαν κατακλύσει από νωρίς το χώρο, δημιουργώντας μια συγκινητική ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια του χορού του Ησαΐα, ο κόσμος πέταξε ρύζι και ροδοπέταλα στο ζευγάρι για να τους ευχηθεί να «ριζώσει», ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου γελαστή στο τέλος του μυστηρίου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου