Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Του ξέφυγε του Μηλιού: "Θα αντικαταστήσουμε ΕΝΦΙΑ με ισοδύναμα αφού είμαστε υπερ των ισοσκελισμένων προυπολογισμών"

« H πολιτική μας θα είναι τέτοια που δε θα επιτρέπει τη δημιουργία ελλειμμάτων ξανά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεχόμαστε το ακραία νεοφιλελεύθερο δόγμα που λέει ότι πρέπει να γονατίζει η κοινωνία για να υπάρχουν πλεονάσματα που θα πηγαίνουν στους δανειστές», δήλωσε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός στα Παραπολιτικά 90,1 και το Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Ο κ. Μηλιός είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ελλειμματικούς προϋπολογισμούς, «θέλουμε να είναι ισοσκελισμένοι και να ανοίξει η συζήτηση για το ευρωπαϊκό χρέος» τόνισε χαρακτηριστικά ,υπογραμμίζοντας πως στο πρόγραμμα του κόμματός του περιλαμβάνεται η «κατάργηση του ΕΝΦΙΑ με ισοδύναμα από άλλες πηγές».

«Εμείς θα πάμε στη Μέρκελ ως κυβέρνηση στο πλαίσιο μιας συνόδου κορυφής αλλά δεν έχει νόημα ένα τετ α τετ με τη Γερμανίδα καγκελάριο» είπε ο κ. Μηλιός. «Δεν αρκεί η θέληση της κ. Μέρκελ για να τα καλύψει όλα. Για πρώτη φορά θα υπάρχει διαπραγμάτευση με κάποιον ο οποίος θα εκπροσωπεί την κοινωνία, αυτό που θα προκύψει θα είναι καλό και για τους Γερμανούς εργαζόμενους» δήλωσε!

«Plan B είναι η κατάργηση της λιτότητας» τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει θέμα να φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη γιατί κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε καταστροφή της ίδιας της ευρωζώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου