Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΠΕΞ Αιγύπτου: Είναι απαραίτητη η παγκόσμια δράση κατά του ISIS

Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στο Ιράκ και τη Συρία έχουν ξεκινήσει μια διαδικασία δικτύωσης με άλλες εξτρεμιστικές ομάδες στην περιοχή, δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία της Ουάσινγκτον για μια διεθνή συμμαχία κατά της απειλής που προβάλει η οργάνωση.

Πρέπει να αντιμετωπιστεί η απειλή που προβάλουν οι μαχητικές ομάδες που μοιράζονται την ιδεολογία του ΙΚ και «κρύβονται πίσω από το Ισλάμ», δήλωσε ο Σουκρί σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το Κάιρο με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι.

«Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξάλειψη αυτού του φαινομένου, είτε αυτό λαμβάνει χώρα στη Λιβύη είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του αραβικού κόσμου ή στην αφρικανική ήπειρο», δήλωσε.

Η έκκληση της Αιγύπτου για μια συντονισμένη, διεθνή δράση δίνει ώθηση στην πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, για τη δημιουργία μιας συμμαχίας, στόχος της οποίας θα είναι η πάταξη της ισλαμιστικής, εξτρεμιστικής οργάνωσης.

«Τελικά αυτή την εξτρεμιστική ιδεολογία μοιράζονται όλες οι τρομοκρατικές ομάδες. Έχουμε εντοπίσει δεσμούς συνεργασίας μεταξύ τους και αναγνωρίζουμε τον κίνδυνο εάν διασχίσουν τα σύνορα», δήλωσε ο Σούκρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου