Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Τα σημάδια που πρόδωσαν τον δολοφόνο του 30χρονου ιδιοκτήτη Προ-Πο – Κατέρρευσε και ομολόγησε το έγκλημα

Τα σημάδια στα χέρια του αλλά και τα κοψίματα στην παλάμη από το μαχαίρι που κρατούσε, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, να προσάγουν ως βασικό ύποπτο τις δολοφονίας του 30χρονου ιδιοκτήτη Προ-Πο, στην Καλλίπολη του Πειραιά, των πρώτο του εξάδελφο και αστυνομικό στο επάγγελμα.

Η εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος ήταν άμεση από τους Αστυνομικούς τις Ασφάλειας, καθώς ο 27χρονος αστυφύλακας και εξάδελφος του θύματος, ναι μεν είχε δημιουργήσει ένα ισχυρό άλλοθι, πλην όμως αυτό «έμπαζε» στης λεπτομέρειες.

Τελικά ο 27χρονος ομολόγησε την πράξη του και μάλιστα φέρεται να κατέθεσε στους έμπειρους συναδέλφους του του Ανθρωποκτονιών, πως τελικά το κίνητρο τις δολοφονίας ήταν ένα δάνειο ύψους 18.000 ευρώ που είχε δώσει στον εξάδελφο του, ο οποίος όμως καθυστερούσε να το αποπληρώσει.



Ίχνη αίματος βρέθηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας
Όπως είπε χαρακτηριστικά στην ομολογία του ο 27χρονος Αστυφύλακας, που τελεί σε αργία λόγω της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για εκβιασμούς αλλοδαπών καταστηματαρχών στην περιοχή του Πειραιά, ο εξάδελφος του τα κέρδη από το πρακτορείο Προ-Πο που διατηρεί στην Καλλίπολη μαζί με τον πεθερό του τα έπαιζε στο Καζίνο και στις λέσχες με αποτέλεσμα να είναι παντού χρεωμένος: «…μου ζήτησε ένα δάνειο 18.000 ευρώ για να ξεχρεώσει και εγώ αμέσως πήγα σε συγγενείς και δανείστηκα για να τον βοηθήσω. Του ζητούσα πίσω τα χρήματα και όλο καθυστερούσε, με αποτέλεσμα εγώ να βρεθώ υπόλογος στους συγγενείς που μου είχαν δώσει τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του ο 27χρονος Αστυνομικός.



Το θύμα φώναζε για βοήθεια
Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την δολοφονία ο 27χρονος φρόντισε να δημιουργήσει ένα ισχυρό άλλοθι και παραλίγο να τα καταφέρει, πλην όμως των πρόδωσαν τα σημάδια στα χέρια του. Συγκεκριμένα αμέσως μετά την δολοφονία, πέταξε το μαχαίρι και το ματωμένο μπουφάν του σε κοντινό με την πολυκατοικία του θύματος σημείο, και στην συνέχεια πήρε τους γονείς του εξαδέλφου του και τους είπε: «…είχα ραντεβού με το ξάδελφο και δεν έχει εμφανιστεί, τον περιμένω στην είσοδο τις πολυκατοικίας και δεν έχει έρθει… ανησυχώ μην έχει συμβεί τίποτε κακό».



Αποκλεισμένη παρέμενε η περιοχή όπου έγινε το στυγερό έγκλημα
Αμέσως οι γονείς του 30χρονου πήγαν στην οδό Σκλαβούνου, που είναι το σπίτι του γιου τους και τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο 27χρονος δράστης τις δολοφονίας για να ισχυροποιήσει το άλλοθι του έφτασε και αυτός στην πολυκατοικία, την ώρα που ήδη είχαν φτάσει και οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, ρωτώντας μάλιστα με ενδιαφέρον τους πρώην συναδέλφους του για το τι έχει συμβεί και που κινούνται οι έρευνες.



Το σημείο όπου βρέθηκε το μπουφάν με τα ίχνη DNA
Όμως αυτό ήταν και το λάθος του καθώς οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας διέκριναν τα σημάδια στα χέρια του και αμέσως των προσήγαγαν στην Υπηρεσία τους. Εκεί ο 27χρονος επέμενε πως δεν έχει σχέση με το έγκλημα, πλην όμως τα πάντα κατέρρευσαν γύρω του, όταν πια οι αστυνομικοί του είπαν πως το μαχαίρι και το μπουφάν που είχαν βρεθεί στο πάρκινγκ, έχουν τα αποτυπώματά του και το DNA του. Στο σημείο αυτό ο 27χρονος κατέρρευσε και ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα που είχε διαπράξει.







Το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που διατηρούσε το θύμα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου