Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Τα επεκτατικά σχέδια των τζιχαντιστών στην Ελλάδα

ta-epektatika-sxedia-twn-tzixantistwn-sthn-ellada
Ακόμα και η χώρα μας περιλαμβάνεται στα επεκτατικά σχέδια των τζιχαντιστών όπως αποκαλύπτει χάρτης που είδε το φως της δημοσιότητας από το Iraqi News. Οι τζιχαντιστές προελαύνουν και βρίσκονται σε απόσταση μόλις 12 χλμ από το αεροδρόμιο της Βαγδάτης, ωστόσο ένας νέος χάρτης κυκλοφορεί με τις χώρες που επιθυμεί να καταλάβει το Ισλαμικό Κράτος.
Ανάμεσα σε αυτά η Ελλάδα και η Ισπανία. Σύμφωνα με το Iraqi News ο νέος «αναθεωρημένος» χάρης της οργάνωσης ISIS περιλαμβάνει το 25% της Ασίας, τη μισή Αφρική, τον διαχωρισμό του Κουβέιτ από το Ιράκ, όλες τις αραβικές χώρες και χώρες από την Ευρώπη όπως την Ελλάδα και την Ισπανία.
Πρόκειται ουσιαστικά για μια ακόμη πρόκληση προς την παγκόσμια κοινότητα που αποκαλύπτει τον τρόπο σκέψης τους και τις επεκτατικές διαθέσεις των τζιχαντιστών.

1 σχόλιο:

  1. Και τα σκυλια κυνηγουν τα αυτοκίνητα,μπορουν να τα καβαλησουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή