Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Εκπληκτικές φωτογραφίες από σπάνιες φυλές της Ινδονησίας

Αυτές οι εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν τα πρόσωπα από τις πιο σπάνιες φυλές ανθρώπων στον κόσμο.
Συλλαμβάνονται φορώντας περίτεχνα πράγματα στο κεφάλι ενώ δίνουν μια εικόνα για τα μοναδικά τελετουργικά και παραδόσεις των Dani και asmat φυλών της Νέας Γουινέας.
Κατασκευασμένα από έντονα χρωματιστά φτερά και γούνες, οι εντυπωσιακές δημιουργίες που χρησιμοποιούνται σε τελετουργικές συναντήσεις είναι ένα σύμβολο της κατάστασης τους.
Κάθε φυλή ζει σε απομακρυσμένες περιοχές και είχε πολύ
περιορισμένη επαφή με τον έξω κόσμο, ενώ έχουν τη φήμη ότι είναι και άγριοι ​​μαχητές.
Παρά το γεγονός ότι είναι γνωστοί πολεμιστές για την υπεράσπιση του πολιτισμού τους, και οι δύο φυλές αποδέχτηκαν με χαρά Andrey στους κόλπους τους, και του έδωσαν την άδεια να φωτογραφίσει τον τρόπο ζωής τους.
«Πιστεύεται ότι οι Asmats σκότωσαν τον Michael, C. Rockerfeller, γιο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Νέλσον Ροκφέλερ. Ξέρω την ιστορία τους, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι απειλούμαι με την φιλοξενία στην φυλή τους. Ο τρόπος ζωής τους είναι πραγματικά συναρπαστικός, και ο χρόνος που πέρασα με αυτούς τους ανθρώπους είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.»
Αποκάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου