Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Τατσόπουλος: Είναι πολλοί οι ΣΥΡΙΖΕΣ… - Πολλοί και αντίρροποι

Είμαστε όμηροι των λαϊκιστών, πρέπει να τους απομονώσουμε τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής

Την άποψη ότι είναι πολλοί οι ΣΥΡΙΖΕΣ εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, αναφερόμενος στην πολυφωνία που χαρακτηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Είναι πολλοί οι ΣΥΡΙΖΕΣ, πολλοί και αντίρροποι, άλλος πάει Βορρά, άλλος Ανατολή, άλλος Δύση, άλλος Νότο...» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Τατσόπουλος, τονίζοντας ότι καλά έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν τοποθετήθηκε για τα χθεσινά έκτροπα στο πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Την είδα με καλό μάτι τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΚΠΑ. Είναι καλό σημάδι... Ευτυχώς που δεν μίλησαν, δείχνει ότι σκέφτονται, και σκέφτονται ότι αύριο θα είναι αυτοί κυβέρνηση και θα βρουν μπροστά τους όλη αυτή την κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Όπως είπε, την ιδιωτική φρουρά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών την είχε προσλάβει ο προηγούμενος πρύτανης Θεοδόσης Πελεγρίνης αλλά τους είχε ανενεργούς, σχολιάζοντας ότι η προστασία των ΑΕΙ γίνεται παντού στον Δυτικό κόσμο και είναι κάτι αυτονόητο.

«Ο λαϊκισμός ζητάει το λογαριασμό αφότου πάρεις την εξουσία. Ο λαϊκισμός είναι οριζόντιος σε όλα τα κόμματα. Οι ρεαλιστές είναι όμηροι των λαϊκιστών και στα δυο μεγάλα κόμματα, και Το Ποτάμι προσπαθεί να τους προσεγγίσει... Είμαστε όμηροι των λαϊκιστών... Πρέπει να απομονώσουμε τους λαϊκιστές» τόνισε ο κ.Τατσόπουλος.

«Δεν μπορείς να χειραγωγήσεις την πραγματική οικονομία λέγοντας ότι πχ. αυτός είναι ο κατώτατος μισθός» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, αφήνοντας αιχμές για τη σχετική εξαγγελία της μείζονος αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου