Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1943… Σφαγή αμάχων από τους Γερμανούς στο Μονοδένδρι Λακωνίας…

Τα γερμανικά στρατεύματα δολοφονουν 118 Έλληνες ομήρους στο Μονοδένδρι της Λακωνίας. Μεταξύ των ομήρων είναι ο γιατρός Ν. Καρβούνης, στον οποίο οι Γερμανοί προτείνουν να φύγει. Αυτός όμως αρνείται την πρόταση και εκτελείται, στεκόμενος μόνος του μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα. Στην εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ [αριθ. Φύλλου 05/05.11.1946 Μαζέικα – Καλάβρυτα, εκδότης Χρήστος Σταματόπουλος] καταγράφεται η διαταγή εκτέλεσης
Ε.Λ.Α.Σ.
ΙΙΙ Μεραρχία Πελ/νήσου Σ.Δ. 04.12.1943
Ι. Επιτελ. Γραφείον Προς το Φρουραρχείον Μαζέικων
Αριθ. Πρωτ. 11784
Εις εκτέλεσιν των υπό των Γερμανών εκτελεσθέντων αθώων

πολιτών [εκτέλεση 118 άμαχων πατριωτών στο Μονοδένδρι Λακωνίας την 25 Νοεμβρίου 1943 από τη Βέρμαχτ]
Εντελλόμεθα
Όπως εκ του στρατοπέδου αιχμαλώτων [Μαζέικων] χορήσητε άπαντας τους Γερμανούς αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατιώτας από τους τοιούτους των άλλων εθνικοτήτων και εκτελέσητε αυτούς.
Φροντίσατε, ίνα μη γίνη αντιληπτή η ενέργειά σας αύτη αφ’ ενός μεν εκ μέρους των υπολοίπων κρατουμένων στρατιωτών εις τους οποίους πρέπει να μείνη η εντύπωσις, ότι οι υπό εκτέλεσιν πρόκειται να μεταφερθούν εις άλλο μέρος όσο και εκ μέρους των πολιτών. Αναφέρατε εκτέλεσιν παρούσης.
Ακριβές αντίγραφον
Το Α” Γραφείον
Τ. Δ. Πότης (Μαντζουράνης)
Αλέξανδρος (Κασσάνδρας)
Μίχου
Αχιλλέας (Μπλάνας)

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους σύγχρονους ανθέλληνες προδότες πολιτικάντηδες (ελάχιστες οι εξαιρέσεις) που δεν τολμούν να ξεστομίσουν ούτε μια κουβέντα για τις γερμανικές αποζημιώσεις στην Ευρωβουλή (ελάχιστες οι εξαιρέσεις)… Γιατί κάποια Άνγκελα Μέρκελ σέρνει σαν σκυλάκι της τον Αντώνη Σαμαρά, τον μεγαλύτερο ψεύτη πολιτικό στην Ελλάδα, ο οποίος μαζί με την υπόλοιπη κουστωδία καταστρέφουν μέρα με την ημέρα την ίδια τους την πατρίδα…
Hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου