Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τα 5 φαγητά για να απογειωθείτε στο σεξ!

Σίγουρα τα κεριά και η απαλή μουσική, μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο δείπνο, αλλά τα παρακάτω υγιεινά φαγητά σίγουρα επηρεάζουν τα ορμονικά επίπεδα, την ενεργεία, την λίμπιντο και την διάθεση για έρωτα!!!

·Σπαράγγια : είναι πλούσια σε βιταμίνη Β6 ,φυλλικό οξύ και μπορούν να ενισχύσουν την διέργεση και τον οργασμό. Επίσης έχουν βιταμίνη Ε που διεγείρει τις ορμόνες της γυναίκας άλλα και του άνδρα.

·Αβοκάντο: η ενέργεια και η λίμπιντο είναι ζωτικής σημασίας για το καλό σεξ. Το αβοκάντο είναι γεμάτο με μέταλλα , μονοακόρεστα λιπαρά και βιταμίνη Β6 τα οποία κρατούν την ενέργεια σας και την σεξουαλική σας ορμή.

·Καυτερές πιπεριές : λόγω της καψαΐκίνης, μια χημική ουσία που περιέχουν, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν απελευθέρωση των ενδορφινών στον εγκέφαλο, δημιουργώντας ένα αίσθημα εφορίας με αποτέλεσμα "ενισχυμένα" ερωτικά παιχνίδια και θερμότερο σεξ.

·Σοκολάτα: από καιρό έχει συνδεθεί με το καλό σεξ. Περιέχει τρυπτοφάνη, η οποία βοηθά την παραγωγή σεροτονίνης του σώματος ,μια καλή χημική ουσία που αυξάνει στην σεξουαλική διέργεση.

·Στρείδια : λόγο του ψευδαργύρου που
υπάρχει στα στρείδια, αυξάνεται η παραγωγή της τεστοστερόνης μιας ορμόνης σημαντικής για την ρύθμιση της λίμπιντο σε γυναίκες και άνδρες άλλα και στην σεξουαλική τους αποδοτικότητα. Οι επιστήμονες λένε ότι ο ψευδάργυρος αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, άλλα και την κινητικότητα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου