Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Αφαίρεσαν το ‘αμερικανοκίνητη’ δίπλα απ’ το ‘χούντα’!

Μέχρι και δεξιάς απόχρωσης ψηφοφόροι δεν θα είχαν πρόβλημα να αποκαλέσουν την ελληνική χούντα ως «αμερικανοκίνητη»...
δεδομένων και των αποκαλύψεων από τα ιστορικά αρχεία που έχουν ανοίξει, τα οποία τεκμηριώνουν την αμερικανική εμπλοκή, με άξονα πάντα τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργούσε ο Ψυχρός Πόλεμος και η προτεραιότητα στην αντιμετώπιση της «αυτοκρατορίας του κακού», της ΕΣΣΔ!

Όταν όμως πλησιάζεις στην εξουσία, αρχίζεις φαίνεται να γίνεσαι πιο διπλωματικός! Οπότε, αν πιστέψουμε όσα αναφέρει σε δημοσίευμα το «http://www.rizopoulospost.com/» σε ανάρτηση για τον εκλεκτό του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλε δυο ανακοινώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η πρώτη κινούνταν στο σύνηθες για την Αριστερά πλαίσιο, που ανέφερε τη δικτατορία ως «αμερικανοκίνητη». Λίγο αργότερα όμως ερχόταν «Ορθή Επανάληψη», με το επίθετο να έχει… κάνει φτερά! Θα την αναζητήσουμε να διαπιστώσουμε αν παρέμεινε τουλάχιστον το… «ξενοκίνητη»!

Πηγη:defence-point.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου