Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Επιτέλους κάποιος από τη ΝΔ λέει την αλήθεια για το Πολυτεχνείο!

Eπιτέλους βρέθηκε μια γυναίκα στην ΟΝΝΕΔ να πει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στο Πολυτεχνείο και ότι ΔΕΝ... υπήρξαν νεκροί εντός του χώρου το 1973. Πρόκειται για το μοντέλο Έλλη Παπαγγελή, η οποία είναι και πτυχιούχος Αρχαιολογίας, δεν είναι απλά μια κούκλα γυναίκα αλλά για δυναμική κοπέλα που διαβάζει,έχει άποψη και τη λέει.
Ιδού τι ανάρτησε η Έλλη Παπαγγελή στο fb.



Σημειώνεται ότι την άποψή της επιβεβαιώνει το πόρισμα του αείμνηστου εισαγγελέα Τσεβά (πλήρωσε με την ζωή του το πόρισμα αυτό) αλλά και το αποκρυφθέν πόρισμα του Αστυνόμου Σαμπάνη, που η κυβέρνηση Παπανδρέου εξαφάνισε μόλις είδε ότι δεν ταίριαζε στον μύθο του Πολυτεχνείου.

Ένα μύθο που πληρώσαμε πολύ ακριβά, καθώς πολλοί "αγωνιστές" έγιναν υπουργοί και κατέστρεψαν την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου