Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με εντολή Τσίπρα, επισκέφτηκαν τον καταδικασμένο αναρχοληστή απεργό πείνας, Ρωμανό. Σύντροφοι, ακριβώς δίπλα υπάρχουν χωρίς να το θέλουν πεινασμένοι στα παγκάκια. Δείτε ΚΑΙ αυτούς!!

Τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν τον Ρωμανό

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Παπαδημητρίου, Βασιλική Κατριβάνου και Αφροδίτη Σταμπουλή επισκέφθηκαν στο Σάββατο στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, τον Νίκο Ρωμανό, που διανύει την 20ή ημέρα απεργίας πείνας. Οι βουλευτές μίλησαν με τους γιατρούς οι οποίοι εξήγησαν ότι μετά την 20η ημέρα ο οργανισμός του απεργού πείνας μπαίνει σε ένα μεταίχμιο και είναι ευάλωτος σε σοβαρές επιπλοκές, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. "Δίνει μάχη για τα πιστεύω του, έχει το ψυχικό σθένος", δήλωσε στο Κόκκινο η γιατρός του, Λίνα Βεργοπούλου, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του μετά από 20 ημέρες απεργίας πείνας, ενώ χαρακτήρισε "βασανιστήριο" την υποχρεωτική σίτιση". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου