Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ- ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ε.α

Στα δύσκολα αναδεικνύονται και οι ηγέτες και οι ικέτες. Οι ώρες είναι κρίσιμες για όλο τον ελληνισμό και ο ηγετίσκος Σαμαράς αρνείται και την  ελαχίστη συναίνεση . Αυτή την ελαχίστη υπόδειξη που τόλμησε να του κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα στερνά της προεδρίας του. Τι κρύβετε κ Σαμαρά πίσω από αυτή την άρνηση  της υποχρεώσεως σας; Το ότι η Ελλάδα  << Γύρισε σελίδα>> και τα δίνει όλα;  Πάνω από τα προσωπικά και κομματικά σας συμφέροντα είναι η πατρίδα, το έθνος, ο λαός και ο ελληνισμός όλος. Είναι υποχρέωση σας να ζητήσετε εσείς την σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών από τον κ Παπούλια με την συμμετοχή και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε οι αποφάσεις να είναι ομόφωνες. Ή θα  ακολουθήσετε   την προδοσία Σημίτη με τα Ίμια με εκείνο το λεβέντικο << Ευχαριστώ τους Αμερικάνους>>. 
Και  Εσείς κ Πρόεδρε της Δημοκρατίας δεν είναι αυτονόητο ότι έχετε τεράστια ευθύνη;...
  Δεν έχετε ορκιστεί για την προστασία της χώρας; Πάρτε πρωτοβουλία και φέρτε όλους τους Πολικούς Αρχηγούς ενώπιων των ευθυνών τους δεν μπορείτε να μένετε θεατής με μόνο  διαπιστώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου