Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα ΝΔ με 32,4% στην Κεντρική Μακεδονία

Με ποσοστό 32,4% έναντι 28,6% του ΣΥΡΙΖΑ, προηγείται στην Κεντρική Μακεδονία η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τηλεφωνική δημοσκόπηση (από 12 μέχρι 14 Νοεμβρίου) της εταιρείας Interview.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν σε εκπομπή στη ΒΕΡΓΙΝΑ TV το βράδυ της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου: Το «Ποτάμι» συγκεντρώνει 8%, η Χρυσή Αυγή 6,5%, το ΠΑΣΟΚ 5,7% και το ΚΚΕ 5,3%. Οι ΑΝ.ΕΛ., η Δημοκρατική Αριστερά και ο ΛΑ.Ο.Σ δεν ξεπερνούν το 1,9%.
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης:
-Για το ΛΑΟΣ που καταγράφει μεγάλη πτώση από τις εθνικές εκλογές του 2012 και συγκεκριμένα από 2,59% στο 1,6%
-Για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ένας στους τρεις απαντούν ότι ενώ ψηφίζουν το συγκεκριμένο κόμμα δεν πιστεύουν ότι θα προχωρήσει σε διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους της χώρας ούτε στη δέσμευσή του ότι θα καταργήσει το μνημόνιο
Ενδιαφέροντα συμπεράσματα προκύπτουν και από τις απαντήσεις στο ερώτημα «ποιος θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός μεταξύ του κ. Σαμαρά και του κ. Τσίπρα» με τον Αντώνη Σαμαρά να συγκεντρώνει ποσοστό 41% και τον κ. Τσίπρα 26% ενώ οι ερωτηθέντες της Κεντρικής Μακεδονίας θεωρούν επίσης τον κ. Σαμαρά καταλληλότερο να χειριστεί τα εθνικά θέματα με ποσοστό 39% έναντι του κ. Τσίπρα που τον εμπιστεύεται για τα εθνικά θέματα το 24% όσων συμμετείχαν στην έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου