Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ! Kείμενο Μαζιώτη: «Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένας από εμάς»

Ο ηλίθιος που πήγε να κάνει ληστεία μέρα που η αθήνα ήταν πίτα στην Αστυνομία στηρίζει τον πανηλίθιο που πιάστηκε με τα κλοπιμαία στην τσέπη... ευτυχώς που την "επανάσταση" έχουν αναλάβει τέτοια γίδια αλλιώς τι θα κάναμε!

Με άλλο ένα κείμενο αυτή τη φορά αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό τον οποίο χαρακτηρίζει ότι «είναι ένας από εμάς» κάνει την επανεμφάνιση του ο Νίκος Μαζιώτης από τις φυλακές Διαβατών.

Το κείμενο αλληλεγγύης το οποίοι υπογράφει ως «Νίκος Μαζιώτης, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα» αναφέρεται στην απεργία πείνας που κάνει ο «αναρχικός Νίκος Ρωμανός» όπως τον χαρακτηρίζει και για μία ακόμα φορά στρέφεται εναντίον των φυλακών τύπου Γ΄ «με τις ειδικές συνθήκες κράτησης που προορίζονται πρωτίστως για τους πολιτικούς κρατούμενους και φυλακισμένους αγωνιστές».

Στην αρχή του κειμένου που αναρτήθηκε στο Indymedia αναφέρεται με σκληρή γλώσσα στους καταδικασθέντες Κορκονέα και Σαραλιώτη για την δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο Νίκος Ρωμανός, τονίζει, «είναι από αυτούς όπως και εμείς που εξεγερθήκαμε ενάντια στην εξουσία, ενάντια στο νόμο και στη τάξη που θέλει τους ανθρώπους ραγιάδες, υπηκόους και υποταγμένους, είναι από αυτούς που γνωρίσαν τι σημαίνει “νόμος και τάξη” με τη δολοφονία του φίλου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τα σκυλιά του κράτους Κορκωνέα και Σαραλιώτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου