Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

Η ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ


ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΩ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΕΣΟ ΛΑΟΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70% ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Οι δημοσκοπικές εταιρίες έχουν ξεφύγει εντελώς!
Ό,τι θέλουν λένε! Δείτε μερικά παραδείγματα:

Η πρώτη περίπτωση είναι κλασσική των ημερών:



Η έρευνα κλείνει με το επίσης κλασσικό μότο:

Κλείνει η ψαλίδα






Αλλά και με τα τραβηγμένα από τα μαλλιά αποτελέσματα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ άντε και το Ποτάμι, μαζί φτάνουν το 34,6%. Το 60% κατά των εκλογών του το βρήκαν;

Η δεύτερη περίπτωση είναι πιο συγκρατημένη στα ποσοστά ως προς τον πρόεδρο, αλλά εντελώς παρανοϊκή στα αποτελέσματα. Μικρό δείγμα:

To 54% των Ελλήνων θέλει εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και ταυτοχρόνως το 84% των πολιτών  ζητά αλλαγή του πολιτικού συστήματος!!!

 Η τρίτη περίπτωση είναι η πιο σπαρταριστή και αυτό  φαίνεται και μόνο από τον τίτλο της:"Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι περισσότεροι θέλουν ΝΔ και όχι εκλογές"

Είναι για γέλια ή για κλάματα η πολιτική μας ζωή; Είναι σίγουρα για κλάματα η πολιτική μας παιδεία. Χρειάζεται πολιτικός λόγος για την Ελλάδα των ονείρων μας, την Ελλάδα του πολιτισμού που μπορεί ξανά να φωτίσει τον κόσμο.
Την Ελλάδα που μπορεί να γίνει το πραγματικό αντίδοτο για το δηλητήριο των "αγορών" που σκοτώνει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου