Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ 23ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Συνελήφθη κι άλλος συνεργός του Ξηρού

Κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και την κλοπής Ι.Χ. φορτηγού βρέθηκε πρόσφατα σε περιοχή του όρους Αιγάλεω. Συνελήφθη χθες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ένας ακόμη συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού. Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, μετά την σύλληψη του πρώην μέλους της οργάνωσης «17 Νοέμβρη» στις 3 Ιανουαρίου στην Ανάβυσσο...

Ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και της διακεκριμένης κλοπής Ι.Χ. φορτηγού οχήματος που βρέθηκε πρόσφατα σε περιοχή του όρους Αιγάλεω. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή.
Το κλεμμένο βαν ήταν ένα Renault Kangoo για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 30ή Δεκεμβρίου 2014 από την οδό Τραλλέων στο Γαλάτσι.
Το όχημα θα χρησιμοποιείτο στην επιχείρηση που είχε σχεδιάσει ο Χριστόδουλος Ξηρός και οι συνεργοί του για την απελευθέρωση των φυλακισμένων μελών της «Συνωμοσίας». Θεωρείται πιθανό οι αστυνομικοί να βρήκαν το αυτοκίνητο με βάση χειρόγραφες σημειώσεις στο βιβλίο - χάρτη με το οδικό δίκτυο της Αττικής, το οποίο βρέθηκε στη «γιάφκα» στην Περαχώρα Λουτρακίου.
Σύμφωνα με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., εντός του κλεμμένου βαν δεν υπήρχαν όπλα ή εκρηκτικά. Κατά πληροφορίες βρέθηκαν καλώδια, η ύπαρξη των οποίων δικαιολογείται, καθώς ο νόμιμος ιδιοκτήτης του οχήματος εργάζεται ως ηλεκτρολόγος.
Θεωρείται μάλιστα βέβαιο ότι το κλεμμένο Renault Kangoo θα χρησιμοποιείτο για τη διαφυγή δραπετών προς το κρησφύγετο του Λουτρακίου.
Υπενθυμίζεται ότι έχουν προφυλακιστεί δύο ακόμη συνεργοί του Χ. Ξηρού, οι οποίοι ωστόσο αρνήθηκαν την συμμετοχή τους σε τρομοκρατικές πράξεις. Πρόκειται για έναν άνδρα 37 ετών, αλβανικής υπηκοότητας, που νοίκιασε και το σπίτι στην Ανάβυσσο για λογαριασμό του Ξηρού, ισχυρίστηκε πως είναι τοξικομανής και ότι γνώρισε τον Ξηρό στη φυλακή. Σε ανταπόδοση, όπως ανέφερε, της συνδρομής που του προσέφερε ο Ξηρός μέσα στην φυλακή, αυτός τον βοήθησε έξω νοικιάζοντας το σπίτι.
Επίσης, έχει συλληφθεί ένας 54χρόνος απότακτος αστυνομικός που επίσης κατηγορείται ως συνεργός του Ξηρού, και ο οποίος επίσης αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τρομοκρατικές ενέργειες και τον ίδιο τον Ξηρό και προς απόδειξη των ισχυρισμών του και για το λόγο  υπέβαλλε αίτημα να σταλεί βεβαίωση απο τις φυλακές Κορυδαλλού που να καταδεικνύει οτι ουδέποτε κρατήθηκε στη ίδια πτέρυγα με τον Ξηρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου